Turbo Selenoid Valfi

turn_the_page

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım turbo selenoid arızası veriyor. bunun bir tamiri falan mümkün mü yoksa illa değiştirmek değiştirmek mi gerekiyor..

Değiştirmelisiniz

Daha tamir olanını girmedim ben :) değiştirip kafanız rahat binin...bu arada arabanız nedir ???

HTC One cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Konu dışı olarak küçük bir şey sorabilir miyim?

Turbo Selenoid arızası dediğinde, arabanın biyerinde yazıyor mu ? Bi cihazla felan mı bakılıyor ?

Konu dışı olarak küçük bir şey sorabilir miyim?

Turbo Selenoid arızası dediğinde, arabanın biyerinde yazıyor mu ? Bi cihazla felan mı bakılıyor ?

bilgisayara bağlayarak görebilirsin.. benim aracım 3500 devri geçmiyordu ve arıza ışığı yanıyordu. götürdüm aracı bilgisayara bağlattım usta söyledi..
egr valfi hatası ve turbo selenoid arızası veriyor dedi..

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:39 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:38 ----------

Daha tamir olanını girmedim ben :) değiştirip kafanız rahat binin...bu arada arabanız nedir ???

sonuç olarak bunun içinden hava geçmiyormu. içerde kalan pislikler tıkıyor olamazmı. benzine yatırsak içi temizlense :)) olma mı??

---------- Yeni Mesaj eklenme zamanı: 13:41 ---------- Önceki Mesaj zamanı: 13:39 ----------

araç 2003 model corsa 1.7 dizel

Şimdi arabanan 1.7. Oldumu normallikten çıkıyoruz :)
Sistem arap saçı olduğu için bu arabada egr selenoidi de buna sebep olabilir...1.7 nin cilveleri..veya hortumlardaki basınç kaybı...tabi sensorunde arızali olabilir

Şimdi arabanan 1.7. Oldumu normallikten çıkıyoruz :)
Sistem arap saçı olduğu için bu arabada egr selenoidi de buna sebep olabilir...1.7 nin cilveleri..veya hortumlardaki basınç kaybı...tabi sensorunde arızali olabilir

ne tavsiye edersin peki
gidip kurbanlık gibi sensörü değiştireyim mi.. yoksa yapılacak başka bişey varmı..

istanbulda neredesiniz ???

bende sensör var yakında olsan gel al dene eğer problem yoksa yaparız bişiler diyecektim sana :) amma mübarek tekirdağda oturuyomuşsun sende :)

Geri