Selamünaleyküm arkadaşlar. 2007 astra h enjoy model aracımda Lancirenzo marka tüpü 4 yıl önce serviste taktırmıştım. Yaklaşık 3 aydır araç sabahları çalıltırınca tüpe erken geçiyor gibi ve geçince titreme yapıyor akabinde gaza basınca bir iki kere araç istop ediyor. Tekrar marşa basınca araç çalışıyor tabi bu sefer gaza geçmesi iki kat uzun sürüyor. Gaza geçince bu sefer ne titreme ne de istop etme oluyor. Benim tahminim gaza geçme ayarı varda gaza çabuk mu geçiyorda bundan dolayı yapıyor bu sorunu.
Not: şanzıman arızasından dolayı geçen hafta servise götürmüştüm servisteki usta bi gün kalması lazım tüpten dolayı istop etme sorununu anlamak için çünkü günde bi kere sabah soğukta yapıyor bu hareketi. Ayrıca tüp hortumlarında gaz kaçağı felan var demişti bu çok tehlikeli bir durum. Birde gaz bitince istasyonda hep fullerim depoyu az bir gaz kokusu geliyor bazen sonra bidaha gelmiyor. Gerçekten bir gaz kaçağı var mıdır titreme istop etme gaza erken geçme olayı bundan mıdır acaba?
Not: şanzıman arızasından dolayı geçen hafta servise götürmüştüm servisteki usta bi gün kalması lazım tüpten dolayı istop etme sorununu anlamak için çünkü günde bi kere sabah soğukta yapıyor bu hareketi. Ayrıca tüp hortumlarında gaz kaçağı felan var demişti bu çok tehlikeli bir durum. Birde gaz bitince istasyonda hep fullerim depoyu az bir gaz kokusu geliyor bazen sonra bidaha gelmiyor. Gerçekten bir gaz kaçağı var mıdır titreme istop etme gaza erken geçme olayı bundan mıdır acaba?