Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
yeni yeni aracımla oynamaya basladım.arka stopları koyu olanlarla deiştirdim ve 17 inch orjinal 3.2 gts jantları taktım şimdilik.sırada opc line body kit var.yapınca resimleri koyarım
Salih ( Real C ) kardeşim aracın hakikaten mükemmel bence... milletiin sölediğini boşver herkes kendi yaptığına yorum yapmalı bence... nese bende diğer arabam Chrysler 300c yede düşündüğüm gibi vectra c elegance'mede ofsetli jant düşünüorm. bi yerde buldm 255/35/18 arkalara 235/40/18 de önlere takmayı düşünüorm ama woglant 3,5luk yay var ve arka kesin sürter die düşündüğümden sanırım senin modele geçecem... arabanda her hangi bi zarar gördünmü? performance dışında
yeni yeni aracımla oynamaya basladım.arka stopları koyu olanlarla deiştirdim ve 17 inch orjinal 3.2 gts jantları taktım şimdilik.sırada opc line body kit var.yapınca resimleri koyarım
150 beygirlik c kasa için yay önerilerinizi bekliyorum konfordan da taviz vermek istemiyorum.İlgilenlere şimdiden teşekkürler yay+amortisör kombinasyonlarıda olabilir