Tuning Show 2009'u buradan takip edelim

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iceboy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ben bugün bi program da izledim. Hangi standa yanaşsalar satışlar iyi memnunuz falan diyorlar.

foto ekleyebilecek kimse yok mu??

Ben bugün bi program da izledim. Hangi standa yanaşsalar satışlar iyi memnunuz falan diyorlar.

vala 500 ml cilayı 10 liraya kapattım:Dbi sürü egzos megzos filtre kitleri angel falan wardı ama abim olmadıgı ıcın hıc bakmadım heralde abim olsaydı limiti fullerdik:):):)

katılanların durumu ıyı dıger katılamayan gruplardan bahsedıyordum ben olsam bende bır röportajda ıs yapmıyoruz dıemem:D:D

stand olan yerlerden ziyade güzellik yarışması olan bölüm çok daha güzeldi bencede bu arada 4 oy kullandım 4'üde 40 numaralı ilk girişte sağdaki beyaz honda civic'e...

oda bırıncı oldu zaten :) sefakoy team power dıyoruz yınee ;)

fuar çok boş ya walla gidilmez ama hatunlar iyi :)

oda bırıncı oldu zaten :) sefakoy team power dıyoruz yınee ;)

aynen sokak araçların sefaköy team power'dan saglam araçlar vardı birde benim merak ettigim konu bu araçlar nasıl cıkıyor oraya cnr tuningciler falan takipmi ediyo yoksa her parayı veren giriyormu seneye araba cıkartmak sart o atmosfer içinde olmak hemde arabanla daha ne olsun ondan sona gelsiinnnnnnnnnnn..:):kop:

benim bildiğim ufak bir ücret ödeyerek girilebiliyor.

Bana da cuma gecesi esti birden gittim istanbula c.tesi büyük bir heyecanla gittim fuara ama büyük hayal kırıklığına uğradım keşke gitmeseydim, çok boştu ama kızlar 10 numaraydı bee :D

Son düzenleme:
Geri