Tamir revizyon ve satış vardır.
Moderatör tarafında düzenlendi:
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kullanımına ve yağ değişimlerine dikkat ederseniz sorunsuz kullanabilirsiniz, easytronic otomatikleştirilmiş manuel şanzımandır. tam otomatik performansı beklemek yanlış olur, namının kötü yayılması da vites geçislerinin hissedilmesi, zamanla baskı-balata-volan gibi değişimlere ihtiyaç duymasından olabilir.Arkadaşlar selamın aleyküm
1.4 benzinli tam otomatik corsa almayı düşünüyorum ( 2015- 2016- 2017 ) aracın şanzımanı hakkında bilgi istiyorum kullanan arkadaşlar var mı acaba.
Opelin otomatik şanjımanda örneğin easytronik namı çok iyi değil. bu yüzden biraz endişeleyim. bilgisi olan varsa rica ediyorum.
Arkadaşlar selamın aleyküm
1.4 benzinli tam otomatik corsa almayı düşünüyorum ( 2015- 2016- 2017 ) aracın şanzımanı hakkında bilgi istiyorum kullanan arkadaşlar var mı acaba.
Opelin otomatik şanjımanda örneğin easytronik namı çok iyi değil. bu yüzden biraz endişeleyim. bilgisi olan varsa rica ediyorum.
tam otomatik candır, kullanımına dikkat, yağ değişimleri de zamanında yapılırsa ömürlük biiznillaharac corsa e guzel bı sanzumanı var tam otomatık ve 6 ılerı bu sayede benzın yakıt tasarufuda yapıyor hemde motor yorulmuyor tavsıye ederım 3 tane sanzuman hatasıyla karsılastım oda genelde radyator patlamsı ve sanzumanın ıcıne su gırmeysıyle basıma geldı guzel bı sanzuman tavsıye ederım