Tshirt tasarlama ve bastırma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan vectra38
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

vectra38

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
polo9ntshirt.jpg
Arkadaşlar bu t- shirti nasıl bastırabilirim?Elimde çizimi yok malesef :(

tish-o diye bi site vardı baktınızmı?

Buraya (http://www.canfotokopi.com.tr/) bir bak, ben geçenlerde burada ayna üzerine fotoğraf bastırdım. Diijital baskı konusunda çok iyiler.

Yanıtlarınız için teşekkürler.Elimde direk resim olmadığı için nasıl yapacağımı bilemedim. Acaba bu resmi göstersem çizerler mi diyeceğim ama uğraşmazlar :(

sağlam bir photoshop kullanan o resimden keser t-shirte basar...

Yanıtlarınız için teşekkürler.Elimde direk resim olmadığı için nasıl yapacağımı bilemedim. Acaba bu resmi göstersem çizerler mi diyeceğim ama uğraşmazlar :(
Bence bu resmi hafıza kartına, ...., vs. kaydet arkadaşlara götür, mutlaka yardımcı olacaklardır. Ben kızımın resmini kopyalayıp gittim, istediğim ebatta baskısını yaptırdım. Denemende fayda var.

adsz3zx.jpg

t-shirt siyah olacaksa daha kolay yaparlar merak etmeyin....

tish-o bayağı kaliteli tavsiye ederim, ben geçen sene bastırdım, baskıda gram eskime yok. bazı firmalar sanki folyo kesip yapıştırmış gibi birşey yapıyor, dikkat et sakın öyle birşey olmasın, üstüne giyemeden soyulmaya başlar:)
resim çok küçük, mutlaka büyüğünü hazırlaman lazım
şuan büyüklüğü bu şekilde
8ww284.jpg

benimde istediğim resim nette hiçbir yerde yoktu, benzerini bulup 1 günümü harcayarak tişörtün orjinali gibi yapmıştım. ama uğraşıma değdi, çok hoşuma gidiyor, her fırsatta giyiyorum:D

Bizde eskişehirde bir kırtasiyeye bastırmıştık. İnternetten herhangi bir resim buldum diskete attım verdim.Beyaz tişörte hemen uyguladılar.

Can yada Cihandı adı kırtasiyenin.Yurt içinde yaygın sanırım.Savaş abinin dediği yer olabilir.

Geri