Merhaba. Ben araba kullanmada çok yeniyim. Direk Opel Corsa 2005 model bir Triptonik alarak başladım. Bu arabayı her zaman boş konumda mı çalıştıracağız? Automatik konumda kaldı diyelim, marş çalışmaz mı? Biri acilen(!!) cevaplayabilir mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
frene basmadan marş almıyor evet onu biliyorum ama vitesle alakalıydı benim sorum. ayrıca kendi kendine boşa almıyor vites yanlış biliyorsunuz yani en azından triptonikte almıyor benim aracımda almıyor. Automatikte çalıştırmayı denedim bugün çalışmıyor. boşa da almadı... benim sorum herkeste mi böyle? herkeste mi automatikte çalışmıyor yoksa çalışan da var mı? yoksa boş konunmda mı çalıştırıcaz boş konum, fren ve marş mı olması gerekiyor? automatik konumdayken çalıştırabilen var mı? hiç triptonik kollanıcısı yok mu bu forumdabilen biriiiii?????
![]()
sorduğunuz araç tam otomatik olan 1.4-1.6 modelidir.
p moduna almadan çalışmaz.
arkadaşların açıkladığı model easytronic vites olanlar.onlar kendini her durumda boşa alıyor.
o vites kutusu easytronic ancak vites kolu manuel çalışıyor.Yok benim aracım tam otomatik değil yarı otomatik. 2005 model 1.3. Ama evet A da çalışmıyor. N de çalışıuot.ayrıca P görmedim viteste P yok....