- Katılım
- 1 Mar 2013
- Mesajlar
- 124
- Tepkime puanı
- 0
- Puanları
- 0
- Yaş
- 39
Hocam çok geçmiş olsun..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Diyelim ki yapılan onarımda usta hatası var (hatayı yapan usta ister yetkili serviste ister özel serviste isterse tamirhanede çalışsın orası önemli değil, sonuçta ortada insan kaynaklı bir hata ve mağdur olmuş bir müşteri var) müşterinin mağduriyetini hangisi servis/dükkan daha kolay ve sorunsuzca giderir, bence önemli olan nokta burasıdır.
İsmail ne ettin yahu, x20xev de trigere bağlı devirdaim.
Şimdi ;
Elektrikli direksiyonlar, gücünü alternatör ve aküden alıyorsa, hidrolik pompasından boşalan yere de dediğin gibi Devirdaimi koymuşlardır.
Stop etti diye, 2. marş verdiyseniz hali ile masraf çoğalıyor.
Benim görüşüme göre usta hatası sonucu oluşan hasarı en zor karşılayan kesim tamirhanelerdir (zira genellikle gariban oldukları için maddi bakımdan hasarı ödemeleri neredeyse imkansızdır, yapılan işlemler sonucu herhangi bir belge/fatura vermedikleri için de hukuksal açıdan sorun yaşanacağı kesindir, malüm ödeme yaptıktan sonra belge almamakta suçtur). İkinci sırada özel servisler gelir. Öncelikle klasik olarak çamura yatılır, ısrarlar sonucu hasarı kısmen ödemeye yanaşırlar. Yetkili servisler fatura/belge/2 yıl garanti verdikleri için eninde sonunda köşeye sıkışırlar.
Helal süt emmiş Usta derim başka birşey demem.
Onları da yetkili veya yetkisiz özel veya genel servislerde bulamazsınız. Doğrucu olduklarından servislerin kazıklama politikasına ayak uyduramazlar. Onları tamirhanelerde bulursunuz. Tabii gerçek şu ki sayıları her geçen gün azalıyor.
Sponsor servisler üzerine alınmasın... Sen de Savaş kardeş arada kalma..