Triger Kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ndipi
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ndipi

Bölüm Sorumlusu
Yönetici
Moderatör
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar burada epeyce bir araştırdım ama bulamadım. Umarım yanlış yere konu açmamışımdır. Benim sorum triger kayışı hakkında olacak.

1. Triger kayışı ne kadar km değişmesi gerek?

2.Triger değişimi yapılırken devri daim değişmesi gerekli midir?

ses

4 yil yada 60bin km sanirim. Devirdaim sorunluysa degistiriyorlar!!! benimkine usta iyi durunda degistirmeye gerek demisti onceki triger deigisimde...kolay gelsin

Bende değiştirdim ama devridaim de değiştirdiler içimde hep bir kurt kaldı. Ama sanırım bundan sonra değişimde sadece kayış değiştireceğim. Daha 20 000 km kadar oldu. Paylaşımınız için teşekkür ederim.

aracınızın motoruna göre degısır , dizel ve zincirliyse bir ömür gider değiştirmeye gerek yoktur..

Bende değiştirdim ama devridaim de değiştirdiler içimde hep bir kurt kaldı. Ama sanırım bundan sonra değişimde sadece kayış değiştireceğim. Daha 20 000 km kadar oldu. Paylaşımınız için teşekkür ederim.
Vallahi o kadar bilmiyorum ama değiştirdim değişimde aracın km si 135 000 de idi şimdd 155000 de aracım sanırım daha zaman var. Daha önce triger kayışı olmayan bir aracım vardı. Zincirli idi öyle bir sorunum yoktu. Ama şimdi takip etmem gereken bir konu oldu sanırım. Koptuğunda çok ağır hazarlar açtığını biliyorum :)

evet koparsa Allah korusun , motordaki bütün segmanları bırbırıne katıyor...Servisde bakıyorlar ona göre söylerle ne zaman değişeceğini.... sizde bakarsanız az cok anlarsınız zaten kayışıın üzerindeki yazılarda silinme veya kayısta catlamalar varsa ufak ufak değişme vakti gelmiştir..

evet koparsa Allah korusun , motordaki bütün segmanları bırbırıne katıyor...Servisde bakıyorlar ona göre söylerle ne zaman değişeceğini.... sizde bakarsanız az cok anlarsınız zaten kayışıın üzerindeki yazılarda silinme veya kayısta catlamalar varsa ufak ufak değişme vakti gelmiştir..
Çok değerli bilgileriniz için çok ama çok teşekkür ederim. Yüreğinize sağlık.

arabanın adını değisin isterseniz stajın diye bi model yok

arac stationwagon oldugu ıcın turkce okundugu gıbı yazılmıs sadece

Geri