triger kayişi

06onur006

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar 99 model astra .16 hb gl aracım var ve kilometresi 100.000de eski sahibi 60.000 civarında trigerini değiştirdiğini söylüyor sizce benim trigeri değiştirmem gereklimidir? cevaplara şimdiden tşk ederim

Eğer ikinci el aldıysanız satıcıya güvenmeyin ve bir ustaya gösterin. 60.000'de değişti der ama belki değişmemiştir. Usta bakınca anlar zaten...

Eğer ikinci el aldıysanız satıcıya güvenmeyin ve bir ustaya gösterin. 60.000'de değişti der ama belki değişmemiştir. Usta bakınca anlar zaten...
cevap için öncelikle tşkrler.. usta bakarım bakıncada değiştiririm dedi basit birşeydeğil şimdi açinca değiştirilir o felan dedi yani eğer gerekliyseki bayada pahalı serçal opel 340 gibi bir fiyat istendi değiştireceğim

değiştirin arkadaşım 300 tl dan kaçarken 3 milyar masraf açmasın

Keşke ben 500 harcasaydımda önceden değiştirseydim...

60binde değiştirdiyse bile araç şuanda 100binde.. ve fabrikanın takdığı trigerin değişiminden sonraki değişimlerin, her 40binde olması tavsiye edilir. yani her halükarda değişimi lazım..

onur arkadşım sana bu konu hakknda bilgi vermiştik tlf hatırlarsan fiyat v.s almıştık hatırladınmı benii şimdi

Triger boş vermeye gelmez bence.Değiştir kafanda hiç bir soru kalmasın.Tamam belki 60000 km değişmiştir ama değişeli kaç yıl oldu.Nihayetinde zamanla eskiyen bi parça

opel fabrika, triger değişimine 60bin km yada 4 yıl süre vermiştir, bu seçenekler içersinde set olarak ( bilyalar, gergi bilyası, devirdaim ve kayışının) değişmesi gerekir.

bütün cevap yazan arkadaşlara teşekkürler bugün değiştirdim

Geri