Triger kayışı

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan caycan
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ilk çalıştırınca gelen sesten bahsediyorsunuz nasıl bir ses...trıger kayışıyla ilgili bi sesmi acabaa..yoksa motorun başka bölgesinden de gelebilirmi.

arkadaslar triger kayisi tamamda triger zinciri ne zaman degismeli benim araba zincirli cunku bilgisi olan varmi tesekurler

yenilerin çoğunda kayış değil zincir var. kayışla ilgili soru soranların üyelerin bazılarınınki de zincir! zincirin 120.000 de değişmesi gerekiyor. trigeri değiştirecek olan arkadaşlari devirdaim i de değiştirmesi lazım kesinlikle. zaten değiştireceğiniz yer söyleyecektir sadece kayış değişmez diye.

sıfır alınan 4 teeker ne zaman kabak olursa o zaman değişir triger kayışı

şakaya gelmez koptumu bibuçukluk olunuyor siboplar contalar kapak sökülüyor rektefeye falan uğraştırır.45 binde değiştirecen kafan rahat etsin neticede kayış denilen madde kauçuk bir aksam zamanla esniyor çürüyor özelliğini kaybediyor aynı araba lastiği gibi...

triger kayışı

merhaba arkadaşlar.benim problemim şu ben yeni araba aldım astra gl araç 90 binde alırken eski sahibi 80 binde trigeri değiştirdiğini söyledi.opelim. net okuyunca 80 binde trigerin değişmediğini öğrendim.acaba trigerin yeni değişip değişmediğini nasıl anlarız veya servis anlarmı.çünkü 45 binde değiştiyse triger değişme zamanı geldi.lütfen yardım.

uzatmaları oynamış aracın eski sahibi şansını zorlamış ..

işi bilen usta kayışın ve geriginin durumundan anlar.. aklınızda kalacağına baktırın..

arkadasım triger 80000de değişmez diye bir kural yok. istersen her 100 km'de değiştir o sana kalmıs. ayrıca motoru sökük bakamam dersen servise git yada bildik tanıdık güvenilir bu işlerden analayan bir ustaya o kayısa baksın çatlak yoksa sorun yoktur yola devam.

Aklında şüphe varsa mutlaka baktır.Hem için rahat eder hem de herhangi bir ihmal varsa o ortadan kalkmış olur.Ben araba ile ilgili şüphem olunca derhal üzerine gider ve içimdeki kurttan kurtulurum.Böyle davranmak hem kendi selametimiz hem de arabamızın selameti içi çok mantıklı bir hareket olacaktır.:good:

biran önce baktır.250 ytl komple set değişyor. yaptırmazsan saat 1500.ytl mal oluyor...:)

Geri