triger değişimi ile peydah olan sorunlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ondercdx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ondercdx

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar triger setini değiştirdim sentesinde bence bir problem yok başındaydım takılırken ama garip bir ses var şimdide.

gaza yüklendiğimde içeriye motordan daha fazla ses geliyor ve gazdan çektiğimde devir düşerken motor sesinin ardından tırrrr diye bir ses geliyor ve rölantiye geldiğinde o ses kesiliyor.

araç sanki daha zor devirleniyor gibime geldi. eskisi gibi o rahatlık yok gaza yüklendiğimde. hem daha fazla ses hemde bir zorlanma hissediyorum.

sadece triger ve devirdaim değişti ha birde lpg ayarı yapıldı ama benzindede denedim değişen bir şey yok.

son bir aydır araçla uğraşıyorum artık epey sıkıldım...yardımlarınızı ve tavsiyelerinizi bekliyorum.

kardesim...triger sentede ya peikii gergi ayardami???? sirf sentede bitmiyor bu is...
motor calisrken fazla veya gevsek olmasin???

ya takan usta yılların ustası hata yapacağını sanmıyorum ama dediğim gibi bir gariplik yolunda gitmeyen birşeyler var sanki ustaya bugün tekrar sordum otoru dinledim gayet iyi bir sorun yok diyor hatta gayet sessiz çalışıyormuş motor.ama değişimden önce böyle değildi böyle olsa niye sorun edeyim ki var birşeyler işte ama ne bilmiyorum.

Triger setinin kapagı var alt kapak o oturmamış olabilir bende yeni degiştirdim ve usta arabayı çalıştırdı ve aracın altından bakıyoduk beraber ben bi ses geldigini söyledim baktıki kapak oturmamış tam, dışardan müdahele ile oturttu ve ses kesilde acaba sendede bu durum olabilirmi.Birde sente ayarı nedir arkadaşlar bende degişimden sonra ayar falan yapmadı zannedersem usta araç astra g..

inannın arkadaşlar ben bu sorunlardan triger takımını değiştirmeye korkar oldum :)

triger deyip geçme arabanın karakteri değişiyor önceden gaza dokunduğumda fırlayan araba şimdi sadece ses veriyor gaza yükleniyorum önce bi motor sesi sonra nazlı nazlı devirlenme sanki 1.4 motora biniyoruz yaaa...

ya sanki sorun şöyle...

eskide 1e takıp gaza yüklendiğimde araba çok rahat hızlanırdı ama şimdi gaza basıyorum motor sesi artı devir yükseliyor ama araba hızlanmıyor yani devir yüksek ama araba gitmeye nazlanıyor gibi...

Geri