comboculara laf diyen yok.kendimi onure olmuş hissediyorum.yok öyle ayaklarda işimiz.ama 200 e kadar da basarız biline..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin aracın hız arabası değil yarış arabası değil. Şehir içinde bu forumdaki Vectra, Astra, Corsa hepsi seni geçer. Eğer sen bu arabaları geçmeye kalkarsan, makas atarsan, vs .yaparsan, bir sürü insanın hayatını tehlikeye atarsın. Tamam sürat yaparsın kamyonlarda sürat yapıyor ama senin araç 2 ton, bu aracın birde durması var. Boşyere insanların hayatını tehlikeye atmayalım, riski azaltalım, sağduyulu olalım.
bence marka bazlı bu sorun özellikle transporter caddy ve doblocular ha bide transit connect adamlar altında yarış aracı var sanıyorlar geçen hafta ışıklarda duran bi berlingonun yanından durmadan yavaşça geçtim yeşil yanmıştı ben geçerken benim geçtiğimi görünce ya gerçekten hasta ruhlu yanındakine bak şimdi dediğini gördüm ve gazladı öle dediğini görünce bende tabii sinir olmaya gelemiyorum araç 3000 in altına inmiyor deliriyorum ölelerine sonra ben 6.750 de bir attırınca arkamda kaldı berlingolardada 1.9 dizel var ama hp düşük doğal olarak yavaş kalıyor çok sinir durum vwlere çok sinir oluyorum direkt markaya her aracına adamlar vw binince kendilerini şurdaki küçük dağları ben yarattım havasına giriyorlar ama unutuyorlar ki opel bir zamanlar mercedesten öndeydi o sıralarda vw halk otomobili lakabıyla yerlerde sürünüyordu benim gözümde hala vw çok iyi değil geçen hafta autoshow da vw golf ile astra testi vardı 200.000km testi vw in vites körüğü plastikler soyulmuş yıpranmış astrada ise bir eskime yıpranma izi yok 200.000km geçmiş olmasına rağmen pas izi yok motorda mükemmel durumda kalite düzeyi aslında vwlerden çok üst düzeyde ama vw bunu kendine yediremiyor sanırsınız golf ilah neyse opeli kimse hafife almasın karşısında beni bulur hehe kuzenimde combo var 1.3 okadar sportif kullanıyorki aracı ben yanında napıyor bu havasındaydım ama okadar sportif kullanmasına rağmen çok iyi karşılık veriyor oturaklı ve sportif olması çok önemli bir avantaj sizce?