Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bende marka ayrımı yapamam ama özellkle dikkatimi çeken trafikte şirket araçlarını kullanan bazı İNSANların tutumu oluyor.çünkü gerçekten bazıları öyle bi kasılıyorki araç kullanırken (kimseyi küçümsediğimden değil yanlış anlaşılmasın) sanki altında kendi parasıyla aldığı ferrari vb. varmış havasına giriyorlar..
demek ki yer farketmiyormuş heryerde aynı bunlar. Burda da o tip araçları kullananların %90 ı dediğiniz gibi.Uymamak lazım ama hadlerini bildirmek için ben de takılıyorum artık napayım...
bendede berlingo var şirket aracı valla aarabaların pisikolojisi bu sanırım...
yavuz abidede bi ara connect vardı ne alakaysa
neyse he deyin geçsinler arkadaşlar boşverin
iyi dersini vermişsin helal olsun...bende geçen 60 70 le viraj alıorum 2 şeritli yolda.. bitane bembeyaz farları yanan bi kia gibi bişey geldi girdi arkama hızlı bi şekilde, ilk nolur nolmaz die biraz hızlandım bu hala yapışık geliyo benle, neyse o yolun hemen akabinde haliç köprüsü aksaray istikametine çıktık..sağ şeritteyim yavaş gidiyorum kamil hala dibimde..sonra perdelerimi kaldırdım tabi.. bi iki teknik hareketle paat en sol şeritteyim kamil yine arkamda tabi, bembeyaz farlarıda dikkatimi çekiyo sürekli...sonra baktım aynadan sağ taraf müsait çok klas bi hareketle paat en sağ şeritteyim hızım 150 km/h falan sonra bi iki makas kamil arkada nokta oldu...yalnız haliç köprüsünde en sağ şeritte kanalizasyon çukuruna benzer çukurlar var köprüde öle çukur ne arasın ama o tipte iğrenç çukurlar, çukurlara girmeyim diye bi kaç klas hareket daha yaptım tabi...hızı tasvip etmiyorum en ufak risk almam ,görmeden basmam o ayrı ama benim derdim yakıt ekonomisi yapmaktı diodum bugün yanmasın şu benzin ışığı 90 ı geçmeden gidiodum ne güzel ama kamil geldi bozdu işi
bende bunlara gerçekten ''kıl'' oluyorum bizim burda da var bi tane doblo adam benden büyük 19 yaşında fln ben ne zaman arabayı temizlesem yanıma gelir hadi gel yiyosa kapışalım der 1dedi hiç bişi demedim 2 dedi bişi demedim 3. de artık iice sinirlendim tamam dedim bizim burda kapalı bi baraj yolu denen bir yer var gittik oraya beraer kaltık adamın araba 1.3 multijet doblo sonuç tabikide bizim araba aldı sonra geldi birsürü bahane yok araba yüklüydü yok öel yok böle arabada da hiç bişi yok
diceim o ki kimsenin gazına gelmeyin benimki bi hata belki ama artık burnuma kadar gelmişti
bende bu tiplere kıl oluyorum böyle insanlar çok fiestalarda sıkça yapıyor böyle şeyler wrüth bilmem ne o tip şirket araçları abii basmak istemiyorum gaza 2500 devirde bi üst vitese geçmek istiyorum motor zaten soğuk yok illa uzun yakıcaklar ışıllarda soldaki arabalr yavaşşsa bana selektör yapcak zorla hızlandırcak beni bu ne yaaa bide dolmuşcular ışıklarda beklerken kırmızı sönmeden korna çalıyo o dahada sinir bozucu abi soldan yada sağdan bi araba sarıda geçse bende nası olsa öbür taraf kırmızı yandı diye yola çıksam çok bariz suçlu olduğum bi kaza olur trafik kurallarına uyalım uymayanları uyaralım günün mesacıı
ya ben de şirketin partner le istanbuldaki fabrikaya gidip geliyorum sık sık
ben de yapıyomuyum acaba
bi defa renault traffic 200e kadar sellektör yaptı arkamdan,
herhalde eski dizellerden bunlara geçen şöforler gaza geliyor