Trafikte Sizi Uyuz Eden Vaka Nedir?

yanılmıyorsam bir araştırmaya göre gündüz farların açılması trafik kazalarını %30 azaltıyormuş:rolleyes: ben gündüz açıyorum ve destekliyorum...

:alkis: ayrıcada ztn auto düğmesi varya o devredeyken biaçkere farkettim gündüz kendisi yanıyo ztn onu da sordum nie die gündüz farları devreye giriyomuş dediler

Bayan sürücü gördüğünde koltuğunda birden kabaran,kendisini onu mutlaka sıkıştırmak yada taciz etmek zorunda hisseden ruh hastalarına..

İşte bunu yapanları dövmek istiom :mad:

Sağa yada sola dönüşlerde arkadaki kuyruğa girmeyip,acelesi varmış gibi en öne gidip bir araçlık yere kafa sokup trafiği dahada sıkıştıran boş gezenin boş kalfalarına..

İstanbul trafiğini çekilmez hale getiren,kural tanımaz ticari taksilere..

Bir tane yolcu alma uğruna taşıdığı yolcuları,almaya uğraştığı yolcuyu ve trafikteki tüm araçların hayatını rahatlıkla hiç düşünmeden tehlikeye atabilecek kapasitedeki dolmuşlara..

Hızla akan tarafiğin birden durduğu noktalarda arkadan hızla gelip,sanki yol versen gidebileceği bir yol varmış gibi görgüsüzce sellektör yapan görmemişlere..

Otobanda hızla seyrederken 60-70 km hızla önüne atlayan,dikiz aynalarının ne işe yaradığını bilmeyip onları araçların daha güzel görünmesini sağlayan birer aksesuar sanan cahillere..

Bayan sürücü gördüğünde koltuğunda birden kabaran,kendisini onu mutlaka sıkıştırmak yada taciz etmek zorunda hisseden ruh hastalarına..

Emniyet şeridi ayılarına..

Ambulans peşine takılanlara..

Üst geçit hemen yanında dururken ölümü göze alıp otoyoldan geçmeye çalışan yayalara..

Birden bire önüne atlayan ve korna çaldıktan sonra arkadan el kol ile ''dur lan dur'' yapan küçük Polat'çıklara..

Sarı yandığı anda hastaneye hasta yetitiriyormuş gibi kornaya basıp daha sonra en sağdan 40-50 km ile yoluna devam eden hastalık hastalarına..

KIL OLUYORUM...

:alkis: bravo bundan daha ıyı ozetlenemezdı trafık kesmekesı ve magandalar :good:

Sağa yada sola dönüşlerde arkadaki kuyruğa girmeyip,acelesi varmış gibi en öne gidip bir araçlık yere kafa sokup trafiği dahada sıkıştıran boş gezenin boş kalfalarına..

İstanbul trafiğini çekilmez hale getiren,kural tanımaz ticari taksilere..

Bir tane yolcu alma uğruna taşıdığı yolcuları,almaya uğraştığı yolcuyu ve trafikteki tüm araçların hayatını rahatlıkla hiç düşünmeden tehlikeye atabilecek kapasitedeki dolmuşlara..

Hızla akan tarafiğin birden durduğu noktalarda arkadan hızla gelip,sanki yol versen gidebileceği bir yol varmış gibi görgüsüzce sellektör yapan görmemişlere..

Otobanda hızla seyrederken 60-70 km hızla önüne atlayan,dikiz aynalarının ne işe yaradığını bilmeyip onları araçların daha güzel görünmesini sağlayan birer aksesuar sanan cahillere..

Emniyet şeridi ayılarına..

Ambulans peşine takılanlara..

Üst geçit hemen yanında dururken ölümü göze alıp otoyoldan geçmeye çalışan yayalara..

Birden bire önüne atlayan ve korna çaldıktan sonra arkadan el kol ile ''dur lan dur'' yapan küçük Polat'çıklara..

Sarı yandığı anda hastaneye hasta yetitiriyormuş gibi kornaya basıp daha sonra en sağdan 40-50 km ile yoluna devam eden hastalık hastalarına..

KIL OLUYORUM...

İşte Budur Valla....
Bende Trafikte Kendini Paris Sokaklarinda Geziyormus Gibi Hissedenlere İki Şeritli Yolun İkisinide İşgal Edenlere UYUZ OLUYORUMMMMMM:mad: :mad: :mad:

cuma akşamı köprü yolundasın, tafik çoook yavaş ilerliyor. en soldasın. 2 araba önde orta şeritteki kafayı çeviriyo aniden, seni görüyor ondan sonra zırt diye dalıyor sola. ani bi fren. onun burnuyla senin çamurluk arasında 1 yada 2cm kalmış. freni yapan da sensin! naapıyosun kardeşim diyosun. kapıyı açıyor, "ne var lan" diyor. :mad: hadi buyur. forum işte yazılmıyor, normalde ben o bit kadar iti naaparım biliyomusun, komaya sokarım orada. yahu, eğitilmiş adamız, efendi adamız. hayvanlaşmamak lazım, ,insan gibi yaşamak lazım diyoruz. adamın yaptığına bak. bu olay çok olmaya başladı bana. tamam kardeşim git işine diyorum bu sefer yarım saat delirmiş beynim düzelmiyor. az kaldı valla az kaldı. :mad:

tek farı yanıp da tek farı yanmayanlar kadar kimseye gıcık olmuyorum hele bide karşıdan gelmiyormu ....:mad: :mad: :mad:

kesinlikle motorsikletlerden

Uzun yollarda bir mantığı olabilirde.Şehir içinde ne mantığı olabilirki güpe gündüz sislerle birlikte bütün farları yakıpta dolaşıyolar

Bence tamamen zevk meselesi, bende gündüz farları açık gezenlerdenim, seviorum farlar açıkken araba kullanmayı, ben buna trafikte bile farklı olabilme die adlandırıorum...
ama sanada sonsuz saygılar....;) ;) ;)

cuma akşamı köprü yolundasın, tafik çoook yavaş ilerliyor. en soldasın. 2 araba önde orta şeritteki kafayı çeviriyo aniden, seni görüyor ondan sonra zırt diye dalıyor sola. ani bi fren. onun burnuyla senin çamurluk arasında 1 yada 2cm kalmış. freni yapan da sensin! naapıyosun kardeşim diyosun. kapıyı açıyor, "ne var lan" diyor. :mad: hadi buyur. forum işte yazılmıyor, normalde ben o bit kadar iti naaparım biliyomusun, komaya sokarım orada. yahu, eğitilmiş adamız, efendi adamız. hayvanlaşmamak lazım, ,insan gibi yaşamak lazım diyoruz. adamın yaptığına bak. bu olay çok olmaya başladı bana. tamam kardeşim git işine diyorum bu sefer yarım saat delirmiş beynim düzelmiyor. az kaldı valla az kaldı. :mad:

Abicim O tipler çok revaşta, haklısın bide yaptıkları hatayı kabullenip özür dileyeceğine artislik yapıolar...
Boşver Abicim, Bu Trafikte Ne Denyolar biter ne hanzolar,,, sonu yok, sen takılma abicim, başını belaya sokarsın hiç yoktan yere, ALLAH ından Bulsunlar

Ben;
*Sol Şeritte HiçBi Araba Sollamadan Yavaşça Seyredenlere
*Bi Aracı Sollamaya Kalkışınca Sollamaya çalıştığın adamın gaza gelmesi
*Sana yol Vermemek İçin Çeşitli Hareketler yapan Tipler
*Emliyet Şeridine Giren Tipler(ambulans hariç)
*Yolda Giderken, alakasız şekilde haparlorden sana seslenen polise
*Minibüslere
*Taksilere
*Kamyonlara
*Kenini Zeki zanneden tiplere; herkes trafikte beklerken ters yönden kapatıp gelen ve bide yol isteyen
*Yol İstediğinde Sanki canını istemişsin gibi hareket edenler
*Yolun ortasında Durup Birileriyle Sohbet edenler (oooo mustafa nbr napıon nereye)
*Işıklarda beklerken dönüp bana bakanlara
*500m geriden seni sellektör manyağı yapan tiplere
*trafikteyken hiç birşekilde 1 araba bile öne geçemeyen ama yinede şerit değişirenlere
*OGS den geçerken 30-40 km hıza düşenlere
*Cam Suyunu senin aracına kadar fışkırtanlara
*Işıklarda dururken Gideceği Tarafın ışıklarına girmeyip, yeşil yandığı halde milleti tutan tipler (genelde taxiler)
*Sıkıştıran tipler
*Sağa Girmeye niyeti olan ama yolun sonuna kadar soldan giden ve dönemeçte önüne kıran tiplere
*Hata Yapıp bide "ne var lan" diyen tiplere
*Akşamın bi vakti amaçsızca uzunları yakıp gelen ve seni görmesine rağmen söndürmeyenlere
*2 şeritli yolda sağ şerit yerine 2 şeridin ortasında durup yolcu indirip bindiren minibüslere
*Önünde HiçBi Neden Yokken Frene Basan Tiplere
*Geçtiğin Bi Aracın 10 snye sora gaza basıp seni hırsla geçmesi bide kafasını çevirip bakmasına

vs. vs. vs.

Geri