Trafikte Sizi Uyuz Eden Vaka Nedir?

1- sag seritte 110 giden arabayi sol seride gecip 111 km ile sollamaya calisan salaklar ( tamponlarina degicem nerdeyse 1 cm mesafe birakiyorum)
2- aynaya bakmadan serit degistirmeler, saga sola donmeler. ( Istanbul'da araba surmek tam bir cambazlik, kac kere dikkatim sayesinde kazadan kurtardim, adam saga sola bakmiyor cat diye ustune kiriyor)
3- makascilara laf etmeyin arkadaslar, ben de severim makasi, yasim genc kanim kayniyo :D

makas seviyorsan sen de trafik canavarısın demektir. başkasının kaza yapmasına neden olursun. senin o kaynayan kanın başkasını canından etmesin.

yaya gecıdınde yayalara yol verınce arkadakının kornaya basmasına veya hemen sagımdan gecmeye calısırken yol verdıgım yayayı sıkıstırınca uyuz oluyorum.:mad: :mad: :mad: :mad:

""* Sağa dönecekken en soldan, sola dönecekken en sağdan hooop önünüze kırıp dönüşünü yapan tüm araçlar,,
*Kırmızı yanmadan sarıda kornaya asılan tüm şöforler
*Dolmuş ve otobüslerin büyük araç avantajlı ben seni ezerimm tavrı ile bodoslama aniden önünüze geçmeleri yada sıkıştırmaları
*Dörtlülerini yakarak her bir yere durabileceğini sanan sürücüler (trafiği aksatmayacak ve uygun bi yere ama parkın uzun süre izin verilmeyen yere 4 lüleri yakıp kısa sürede gider gelirsiniz!)
*Sürücü bayan önyargısından kurtulmayıp gaza yüklenerek şehir içi 100-110 luk hızla arkanıza kadar gelip sellektör atan ilginç tiplere:confused:
*Bazı kompleks sahibi eziklerin ralli misali yolda yaptıkları akrobasi hareketlere
*Trafikte hatalara yada hatalılara karşı anlayış sahibi olmaktan aciz eğitimsiz insanlara,,,

çoook var sayılabilecek ama en belirgin aklımdakiler bunlar sanırım..""

ben taksiciyim beni uyuz eden vakalar bayan şöförler ve yeni şöförler tabiyki bazılarınıda taksiciler uyuz ediyor olabilir hak veririm. :)

Valla ben şu ana kadar 1 yada 2 kere düzgün kullanan taksici görmüşümdür. Onlar da büyük merkezlerin efendi taksileriydi. Onun dışında çok uyardım taksicileri doğru kullanın diye.

yeşil yanmadan korna çalanlar
kırmızıda yanıma yanaşıp arabanın içine öküz gibi bakanlar
otobanda en solda giden kamyon ve otobüslerle bunların arkasından giderken arkadan yol isteyen öküzler

bir de araba bile demeye dilinin varmayacağı araçlara enteresan modifikasyonlar yapıyorlar, alta mor neonlar cıstak cıstak müzik camlar açık tam kadro (4-5 kişi) tur atıyorlarya ona deli oluyorum. izmir de eski çift kabin bmc levend kamyonet görmüştüm tam eşgale uygun tiplerdi.alsancakta kordonda ileri geri gidip geldiler gülmekten yüzüm ağrımıştı :D:D:D

yeşil yanmadan sarıda kornaya asılan diyecektin sanırım

"":o evet öyle diyecektimm korkarım öyle dedim ama öyle yazmadım:( pardonn..Teşkr düzletme içinn ..

ben sizi denedim aslında ne kadar dikkatlisiniz diye:p :p ;) ""

Geri