Trafikte özlenen davranışlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Emre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
İçim cız etti, insanlığımızdan yaşadığımız yerden şüphe duydum birden.

Medeniyetten ne kadar uzağız değil mi? Değil bunların tamamını sadece küçük bir kısmını yapmaya kalksak ya sopa yeriz ya da küfür :( .

Medeniyetten ne kadar uzağız değil mi? Değil bunların tamamını sadece küçük bir kısmını yapmaya kalksak ya sopa yeriz ya da küfür :( .

Ah Savaş abi, izlerken burada olsa diye hayal ettim bazı durumları. En ufak şeye tahammül yok artık. Her şey sabır işine dönmüş, yoksa ya katil olursun yada ölü..

Abi geçenlerde karşıdan karşıya geçerken çuvalı taşımakta zorluk çeken dayıya dedim dayı ucundan tutuvereyim. s. git bilmem naptığımın yatığı diye küfür etti :D Coğrafyamızda yardımseverlik de sevilmiyor. Kar düşmeden önce de bakkala ekmek almaya gittim, mahallede ilköğretim okulu var, çocuklar bisikletle yoldan geçmekte olan ihtiyar bir amcaya " Merhaba dedee" diye el salladılar. Dede bastı küfürü :D

Benim yaşadığım komik olaylar bir yana bu tür videolar izlerken tüyler diken diken oluyor, fondaki müzik de etkili tabi...

çok güzel bir paylaşım çok etkilendim. bizim ülkemize de haksızlık etmeyin bizde de var böyle insanlar, hayırseverler belki daha çok olması lazım ama bizim milletimizde vijdan sahibi insanlar da var arkadaşlar..

Abi geçenlerde karşıdan karşıya geçerken çuvalı taşımakta zorluk çeken dayıya dedim dayı ucundan tutuvereyim. s. git bilmem naptığımın yatığı diye küfür etti :D Coğrafyamızda yardımseverlik de sevilmiyor. Kar düşmeden önce de bakkala ekmek almaya gittim, mahallede ilköğretim okulu var, çocuklar bisikletle yoldan geçmekte olan ihtiyar bir amcaya " Merhaba dedee" diye el salladılar. Dede bastı küfürü :D

Benim yaşadığım komik olaylar bir yana bu tür videolar izlerken tüyler diken diken oluyor, fondaki müzik de etkili tabi...

İşte bunun asıl sebebi toplum olarak artık yozlaştık. Eskiden yaşlı teyzelerin ellerinde olan poşetler alınır evine kadar bırakılırdı. Şimdi ise elinde poşetler alınıyor evine kadar gidiliyor ilk önce tecavüz ediliyor sonra neyi var neyi yok soyuluyor...

Eskiden ufak çocukların saçları okşanır yanaklarından öpülür ceplerine haçlık konurdu. Şimdi ise af edersiziniz sapık şerefsizler kucaklarına oturtmaya çalışıyor...

Bu ikisi sadece bir kaç örnek durum böyle olunca artık gerçek mana da iyilik yapacak insanlar da çürümüş toplum içinde kaybolup gidiyor...

Sözde %90 Müslüman bir ülke işte burası... Müslümanlığı da unuttuk insanlığımızı da....

Süpermiş

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

kendimden örnek vereyim kaç kez hayvan ezilmesin diye yavaşladığım da yada durduğumda korna ve küfür yemişimdir en basiti hayvanlara merhameti olmayan kişilerin insanlara merhamet etmesi bence beklenemez Nadir abinin yazdığı tip insanları teröristleri de sallandırıcan bakın nasıl adam oluyoruz onları beslediğin paraya yazık onun yerine öksüz yetim sokakta yatan insanlara bakılır daha iyi avrupa birliği yasaları falan hepsi hikaye bizim için neyse yine sinir katsayım yükseldi kusura bakmayın

Yalnız, kızın adamı öptüğü görüntü en sona konularak ne mesaj veriliyor acaba? :)

İyilik yapın birileri sizi öpsün. :)

Türkiye'de de öperler ama nasıl öperler bilmem... İnsanlar güvensizler. Haksız değiller. Fakat bu güvensizliği görüntülerdeki gibi karşılıksızlıklarla yok etmek gerek. Toplumca duyarlı olmalıyız.

Geri