Trafik Polisi ???

güzel bi günde sisleri açık gezene :) ama ceza kesmezdim. Sisler için uygulanan ceza saçma geliyo zaten

Kırmızı ışıkta geçen potansiyel katillere ve şehirlerarası yolda öndekini bir metreden takip eden psikopatlara

sağa dönüşün serbest olduğu ışıklı kavşaklarda en sağ seridi kapatıp korna çaldığında da el kol yapanlara önce ceza keserdim sonrada Allah ne verdiyse dalardım oda yetmezdi artık pisikopata bağlamışım bi kere arabasının anahtarınıda alıp logara atardım :D

Ha unutuyordum. Dönel kavşaklarda tam ışığa gelince sola dönen elemanların ehliyetine el koyardım..

ayarsız farla dolaşıp yetmiyomuş gibi üstüne sisleride yakanlara yazardım

9-miletin üzerine su sıçratarak araç kullananları

bu konuya katılmıyorum yollarımız öyle berbatki bazı durumlarda su sıçratmamak gibi bi şans olmayabiliyor. Bide bi ara yayalara su sıçratanlara 35tl ceza kesilecek diye söylenti çıkmıştı. Siz önce yolları adam gibi yapın sonra ceza kesin.

ben kısaca trafikte insanın sinir katsayısını yükselten her türlü davranışı yapana uygun bi ceza keserdim. :D

1- ehliyetsizler
2- römorklarının arkasında ışık yada reflektör olmayan traktör ve kamyonlar
3- kırmızı ışıkta bayanları bakışları ile taciz edenler
4- bir sürü park edilebilecek yer olmasına rağmen yolun ortasına dörtlülerini yakıp park edenler veya yol ortasında karşılıklı iki aracın durup camlarını açıp muhabbet edenler,
5- ben önümdeki kırmızı ışıktan hiç yavaşlamadan geçerim diyip geçmeye çalışanlar....vb
yazarsam forum yetmez, konuşturmayin beni..! :)

+100000

Bana rusvet vermeyenin alayina keserim cezayi, hic acimam :):):)

park yasağı olan caddelerin sağına soluna park eden tüm araçlara üşenmeden keserdim cezayı nedir o araçlardan çektiğim yaaa :)

Kendilerine kırmızı ışık yandığını gördükleri halde yola çıkıp, aheste aheste yürüyen yayalara yapıştırırım cezayı :D

Geri