Trafik Polisi ???

farının biri uzun biri kısa yananlara;)

En uyuz oldugum, ilerleyemeyecegini gordugu halde kendine yesil yandigi icin kavsagin ortasina gelip trafigi kilitleyenler. Zaten butun trafikte bu tipler yuzunden oluyor.

bi şu taksicilerde son zamanlarda uzunları yakarak gezmesine sinir oluyorum.arkama gelmişsin hala uzunlarla devam.iki kısa farı yansa da illa uzunlar yanık.bir gün birine hayırdır bişi mi var dicem...

Şehir içinde aşırı sürat yapanlara kesinlikle acımazdım..

ben kimseye ceza falan yazmazdım genel af ilan ederdim. belki trafik polisleri olmazsa trafik daha düzenli olabilir. biliyorsunuz millet olarak bize hep yasaklar tatlı gelmiştir.

sol şeritte kaplumbaga gibi giden tosbagaları anında alırdım.

şerit ihlali

ben çorba parasına olayı tatlıya bağlardım. nasılsa düzen böyle işliyor.. tatlıya bağlayan polise binbir dua ediliyor. hem sevap kazanırdım

yavaş yavaş araba sürüp kafasını camdan çıkartıp milletin karısına kızına bakan,laf atan büyük küçük demeden herkese ceza yazar alayının arabasını bağlardım

1-eksozundan acayipş ekilde ses çıkartanları
2-içi görünmeyecek kadar koyu renkli camlı olanları
3-alkollü araç kullananları
4-milletin ortasında lastik yakanları
5-şehir içinde kendini rallide sananları
6-trafik kurallarına aykırı davrananları
7-sahte plaka takanları
8-aracın içinde dört gözle karı-kız kesmeye çalışırken ağzının suyu akan ayıları
9-miletin üzerine su sıçratarak araç kullananları
10-cep telmefonu ile konuşurken kendini unutup sol şeritte aheste aheste gezenleri

Geri