Trafik Muayene

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bj6766
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bj6766

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar ruhsatta trafik muayene süresi 7. ayda doluyo ben yazlığa gideceğim için yaz sonu yaptırmayı düşünüyorum 1ay geç yaptıracam polis çok sorun çıkarır mı ayrıca muayene ücreti ne kadar ve işlemleri nasıl yapılır:confused: :confused: :confused:

Kuzenimde 1-1,5 ay sonra yaptırdı ama bişey olmadı, ha polis yakalarsa cezası ne kadar bilemem..
Ücreti 103,80 ytl.. Ruhsat ve aracınla muayene istasyonuna gidip maliye memuruna ücreti ödeyip ( vergi v.s. borcun yoksa, varsa onlarıda alıyorlar) muayene sırasına girip yaptırıyorsun..
istasyonda maliye memuru yoksa vergi dairesine gidip oraya yatırman gerekiyor ücreti..
Son olarak muayenede baktıkları şeyler yere, kişiye ve zamana göre değişiyor :D

Son düzenleme:
Temiz Kağıdı almadan gitme, Eksoz Ölçümünüde yaptırmış olman gerekir.

Birde Trafik Sigortanda varsa, zamanı gelince KEMERBURGAZ da ki Muayene İstasyonuna uğra, orası hızlı ilerliyor... (Muayene Harcını orada yatırılabilirsin.)

Bence geciktirme, benim bildiğim kadarıyla polis yakalarsa aracı bağlıyorlar mayenesi dolmuşsa...

Temiz Kağıdı almadan gitme, Eksoz Ölçümünüde yaptırmış olman gerekir.

Birde Trafik Sigortanda varsa, zamanı gelince KEMERBURGAZ da ki Muayene İstasyonuna uğra, orası hızlı ilerliyor... (Muayene Harcını orada yatırılabilirsin.)

Bence geciktirme, benim bildiğim kadarıyla polis yakalarsa aracı bağlıyorlar mayenesi dolmuşsa...
:good: bağlarlar

tşkler beni aydınlattığınız için:good:

onu bilmemde 7. ayda seçimler var gitme oyunu kullan :)

yaz tatilini bolemem valla:p :p :p

İlk yakalanmada bağlamazlar..ceza keseler ve 1 hafto süre verirler..sonra bağlarlar. o da yakalanırsan.

valla film yüzünden zaten sorun çıkacak muameleci ile halledicez inş

Geri