TR de sagdan direksiyon serbest mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Basettiğin bu aracı burdaki iyi modlanmış 306 gti'ler, astra gsi'ler ,GTC'ler , mitsubishi colt czt'ler 206 Rc'ler tokatlayabilir. Dragdan bahsetmiyorum.

Son düzenleme:
Basettiğin bu aracı burdaki iyi modlanmış 306 gti'ler, astra gsi'ler ,GTC'ler , mitsubishi colt czt'ler 206 Rc'ler tokatlayabilir. Dragdan bahsetmiyorum.
Eger is "iyi modlanmis" a kalirsa, gelsinde o 306 larin,gtc lerin "iyi modlanmisi" STI in " iyi modlanmisini" tokatlasinda demiyorum, en azindan yanina yaklassin.....;)

Geçenlerde otobanda ilerliyorum..dikizden baktım aracın biri kopmuş geliyor..sollıyacak beni..yaklaşınca bir daha baktım ki sürücüsü yok:eek: ..tam hayretle haykıracaktım kii direksiyonu sağda olan araçmış..dumurun böylesi.:o

Geçenlerde otobanda ilerliyorum..dikizden baktım aracın biri kopmuş geliyor..sollıyacak beni..yaklaşınca bir daha baktım ki sürücüsü yok:eek: ..tam hayretle haykıracaktım kii direksiyonu sağda olan araçmış..dumurun böylesi.:o
Bi dahaki sefere soforu hem sagda, hem soldada goremezsen genede panikleme,...Dikkatli bak ...Belki iki katli otobustur, soforde ust katta oturuyordur.....;)

Eger is "iyi modlanmis" a kalirsa, gelsinde o 306 larin,gtc lerin "iyi modlanmisi" STI in " iyi modlanmisini" tokatlasinda demiyorum, en azindan yanina yaklassin.....;)

Türkiye'ye geldiğinde Ankara'ya gitme şansın olursa,orda bir arkadaşımızın A kasa Vectra'sı var görmeni tavsiye ederim.. Modlu STI'lara biraz yaklaşıyor :rolleyes:

ben o arabayı bi yerden tanıyorum ama neyse:):)

Isi inada bindirip bana STI aldirip getireceksiniz TR ye !!!!!! Zaten astrayi aldigimda hatunla papaz olduk, birde STI alirsak tam olur ! :)

subaru iii dir ama japon büyüklerimiz ne demiş her zaman evo:)

bu arada bende you tube de ferreri tokatlayan corsa b görmüştüm olağan şeyler:D:D:D

bu arada dragda ferrariyi yemesi için stı in pistin baya uzun olması gerekir diye düşünüyorum belkide yanlış biliyorumdur heni turbo doldur vites değiştir gene boşalsın doldurmaya uğraş falan yani.

subaru iii dir ama japon büyüklerimiz ne demiş her zaman evo:)

bu arada bende you tube de ferreri tokatlayan corsa b görmüştüm olağan şeyler:D:D:D

bu arada dragda ferrariyi yemesi için stı in pistin baya uzun olması gerekir diye düşünüyorum belkide yanlış biliyorumdur heni turbo doldur vites değiştir gene boşalsın doldurmaya uğraş falan yani.
Dragta aslinda Ferrariyi saglam bir evo'da saglam bir sti'da gecer... Cunku drag dedigin 1/4 mil yani 402 metrelik bir olay.Sonucta ferrari ne kadar guclude olsa, arkadan cekisli oldugu icin kalkista vakit kaybediyor,cunku yolu hemen tutamiyor. Ferrari yolu tutup,ondan sonrada yardirmaya basliyana kadar 4x4 sti zaten en az 80-90 metre fark atiyor. Geriye kalan 300 metrede ferrarinin yakalamasi icin yetmiyor. Bu benim teoride dusundugum degil, gozumle gordugum. Yoksa pist bir kac kilometre olsa olsa, hemde bos olsa illaki ferrari tozunu attirir. He birde birsey daha var. Ferrari birkac yuzbin dolarlik araba oldugu icin sahipleri korkuyor sonuna kadar gaza basmaya arabaya zarar gelmesin diye. 40-50 bin dolarlik subarunun oyle bir derdi yok......(Yoruldum yazmaktan :) )

Geri