TR de sagdan direksiyon serbest mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Kaanka
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
toyota'ya olan düşkünlüğümü herkes bilir:)
4x4 üne eywALLAH ama
degil 280 beygir 480 olsun otomatikse benim gözümde araba değildir o...

yanlış anlama tercih meselesi;):)

Aslinda sonuna kadar katiliyorum dedigine. Daha evellde otomatik Passat im falan vardi, ayni ot gibi, tatsiz tutsuz.... Ama is japonyada yapilan araba olunca biraz degisiyor. Sport-auto dedikleri bir otomatik vites sistemi var, Allah allah ! Gaza basmanla araba araba modundan cikip, ucak moduna geciyor :)

ne zaman geliyosun:):)
bi tur attırırsın artık:D:D

samet israil konsolosunun kızıyla aynı mahallede oturuyorsun demek yani çankayada vayyy beee zengin olmak başka

sağdan direksiyon yasak falan değil ama ters bi memura düşersen yasaklayabilir .:D:D:D
bu arada sen gel Türkiye ye onla yarışcak makina bulunur o problem değil yani...:D:D:D

ne alakası var Beratcım yaww:o
Bütün konsoloslar bizim mahalleye taşınmış ben napıyım:D:D

Yanii sen o makinayı getir biz makina buluruz karşınısa
cıkarırız bi turbolu şahin:)

samet israil konsolosunun kızıyla aynı mahallede oturuyorsun demek yani çankayada vayyy beee zengin olmak başka

sağdan direksiyon yasak falan değil ama ters bi memura düşersen yasaklayabilir .:D:D:D
bu arada sen gel Türkiye ye onla yarışcak makina bulunur o problem değil yani...:D:D:D
Gazi aldim, geliyorum :bisiklet:

ne alakası var Beratcım yaww:o
Bütün konsoloslar bizim mahalleye taşınmış ben napıyım:D:D

Yanii sen o makinayı getir biz makina buluruz karşınısa
cıkarırız bi turbolu şahin:)
Onceden tiyo veriim, WRX ten tokadi yedim....:o Ama oda sagdan direksiyonluydu..... :rock

tabi sağdan direksiyonlu farkı var arkadaşlar:D:D:D

Sağdan olunca daha hızlı gidiyo araba. Turbosu daha rahatmı çalışıyomuş ne?:D:D:D

Alınma kardeş latife latife

tabi sağdan direksiyonlu farkı var arkadaşlar:D:D:D

Sağdan olunca daha hızlı gidiyo araba. Turbosu daha rahatmı çalışıyomuş ne?:D:D:D

Alınma kardeş latife latife

Subarunun soldan direksiyonlusu (Impereza II WRX) 225 hp..... (Impereza II WRX STI ) 265 hp...... Ayni arabanin sagdan direksiyonlusu (sekilde goruldugu gibi http://auto.japancar.ru/?code=viewnotice&mode=auto&val=A477469) 280 beygir. Ustelikte STI falanda degil....... (Japonyadaki beygirler daha ufak boyutlu oldugundan arabaya daha fazla beygir girebiliyor diye bi soylenti var ama.....)
Biliyoruzda konusuyoruz :D :D :D :D :D :D :D

Subarunun soldan direksiyonlusu (Impereza II WRX) 225 hp..... (Impereza II WRX STI ) 265 hp...... Ayni arabanin sagdan direksiyonlusu (sekilde goruldugu gibi http://auto.japancar.ru/?code=viewnotice&mode=auto&val=A477469) 280 beygir. Ustelikte STI falanda degil....... (Japonyadaki beygirler daha ufak boyutlu oldugundan arabaya daha fazla beygir girebiliyor diye bi soylenti var ama.....)
Biliyoruzda konusuyoruz :D :D :D :D :D :D :D

tabi komple minyon tip ülke orası dediğn doğal bişi.:D

Geri