Toyota dan nefret ettim..

hasankaplan35

Kayıtlı Kullanıcı
35-İzmir
Toyota 2. el reklamını izledikten sonra markadan nefret ettim..

İnsanın sabır sınırını zorlayan bu kadar gıcık edici bir reklam olamazdı.

Tv, radyo nerede duysam çıktığı an kanal değiştiriyorum.. Sadece ben mi bu kadar gıcık oldum bu reklama merak ediyorum..

https://www.youtube.com/watch?v=Cd5f2tIXib0

''Reklamın iyisi kötüsü olmaz.'' derler.

Bence doğru, bakın Opel paylaşım sitesinde Toyota'nın lafı ediliyor şuan. Amaçlarına ulaşmışlar. Ama iyi ... Ama kötü... Burada Toyota var şuan.

Reklama gelince: Ben de beğenmedim! ((:

Ne güzel reklam olmuş adamlar haklı al istediğin zaman saat honda olsun toyota olsun... yalan mı?

Ne güzel reklam olmuş adamlar haklı al istediğin zaman saat honda olsun toyota olsun... yalan mı?

Zararına sattıktan sonra :maden:

Konuya sadece al/sat açısından bakarsan günümüzde halen en kolay ve en az zararla satılan araçlar kuş serisi, Toros ve özellikle de Broadway'lerdir. :D

Konuya sadece al/sat açısından bakarsan günümüzde halen en kolay ve en az zararla satılan araçlar kuş serisi, Toros ve özellikle de Broadway'lerdir. :D

:) Vallahi abim öyle... bu arada abim sen yeni aldın aracı ne yaptın?

Abi bizde toyota cıyız artık, Her aracın + ve - yönleri var malisef, fakat gerçekten 2. eli yüksek.

Bir de zarar etmeden (hatta kar ile) ile satılan VW var. Doğru'ya doğru.

Hiç boşuna uğraşmayın derim arkadaşlar bu firmanın araçları peynir ekmek misali satılmakta. Birde adamlar sıfır araç konusunda çatır çatır araç satıyorlar. Bazı firmalar gibi ver parayı 1-3 ay sonra aracını al mantı yok. Ver paranı 1 hafta demeden aracın teslim. Bu kadar basit.

Yemin ettim reklamdan sonra Toyota almıcam diye :)) Hatta babam puntodan sonra toyotalara bakıyordu, daha önce corona kullanmıştı. Oda vaz geçti şimdi audi niyetinde :D

Reklamın kötüsü bizim ailede ters tepki yapıyor.

toyota nede satılıyor diyeyim, doguya gidin + kırgızistana gidin araçların cogu toyota
neden mi ? Kalites, düşük safsızlıklara en cok dayan motor toyota dır. O yüzden kuzey ırak ve suriyede bakın ciplerin arabaların cogu toyotadır, adamlar deli bir motor yapmış.
Kime sorsam güneydoguda, gecmişde ıraga da gittim, suriyeye de gittim işim icabı (ışıd yokken), esad hakimken, herkes toyota kullanıyor. O zaman sormuştum sakın ha burada kacak yakıt almayın diyorlar. O yuzden toyota digerlerinden 10.000 tl civarı pahalı eşdegerlerinden

Geri