polat bey , birde digital klimanın bulunduğu yerde hani tuşların orda 3 tane çizikli bir kanal var ufak hava kanalı gibi ...böle 6-7 mm uzunluğunda alt alta 3 tane tam klima tuşları nın orda o nedir peki o da aracın içindeki ısıyı falan mı ölçüyor? birde birşey daha sorucam ..bu araç içindeki müziğin sesi gürültüye göre artıyor ya bubu ne ile alakası var ?
opel için birşey diyemem ama, bildiğim markalarda delikli ise iç sıcaklık ölçer oluyor. genelde torpido ortasındada olur, dikiz aynasının orda olduğunuda gördüm birkaç arabada. markaya göre değişiyor yeri.
eğer delikli değil ise bozuk para yeri olabilir.
hız artınca yürüyüş sesi ve rüzgar sesi artar buna istinaden yapmışlar. yani sen hızlandıkca gürültü artacak diye müziğin sesinide açıyor. geçenlerde bu forumda rastgelmiştim benim teypden olan bir araçda ayarı varmış ve kapanabiliyormuş.
semia arkadaşım senin opel konusunda teknik biri olduğunu ve almanyadan geldiğini biliyorum. ama kusura bakma alıcı oranın altında diye orasını merkeziye maletmen yanlış bence. senden ricam dijital klimalı bir araçda orayı açıp bakman.(araç bilgim iyidir ama opelde yeniyim buna istinaden diğer markalarda durum aynı olduğu için böyle güvenerek yazdım, ayrıca dijital klimalı araçlarda başka bir yerde solar alıcısı yok)
bu arada semia arkadaşımız şu konuda haklı alıcı anten genelde o bölümde olur ama o yarım top merkezi için değil.