Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaslar bazı araçlarda torpido raf ayırıcı gördüm ancak benim aracımda yuvaları yeri hazır ancak raf yok bunu nerden temin edebiliriz internette hiç biyerde bulamadım..
arkadaslar bazı araçlarda torpido raf ayırıcı gördüm ancak benim aracımda yuvaları yeri hazır ancak raf yok bunu nerden temin edebiliriz internette hiç biyerde bulamadım..
Ek olarakta bazen sanayilerde ve parçacılarda bulunabiliyor.
Öünkü kazalı araçların tüm parçalarını ayrı ayrı satıyorlar.
Biz bir arkadaşımıza Bostancı sanayi'deki bir yedek parçacıdan almıştık.
Böyle yerlere de sormakta fayda var.
Hakan abinin de söylediği gibi ilk parti 2012 ler rafsız gelmişti.
Hatta forumdan Özkan abinin makyajsız 2012 model Astrası rafsız gelince bu konu gündeme gelmişti.
şuanda durum nedir bilmiyorum ama makyajlı kasaları incelediğimde bayilerdeki araçlarda raf görmemiştim. :
teşekkür ederim cevaplarınız için bir servise sorayım umarım ayrı satılıyordur yoksa kendim bişeyler ayarlamaya çalışacagım eger başarılı olursam paylaşırım önerilerinizi bekliyorum
Olabilir hocam ama kaldırmalarında ki amaç ne olabilir ki iyice suyunu çıkartıyorlar bazen. Benimkisinde cyclone kabloları olduğu için yerine tam oturmuyor ama sesde yapmıyor işimi görüyor her şekilde