Tofaş'a Görülmemiş Sipariş

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KRAL
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Linea tam bir şirket aracı zaten multijet olduğu içinde şirkete ek olarak fazladan yakıt masrafı çıkmamış oluyo :)

fazlaca abartılmış ama nedeni belli, ekonomiye hareket olsun....yoksa dakikada 1 araç üretebilen bir fabrika için 1400 araçlık sipariş nedir ki

vergiden dolayı kiralamamışlar hemde baksana ne reklam yapmışlar. Ben tebrik ediyorum en azından türk menşei bir aracı aldılar vede ülkemize dolaylı yöndende olsa yatırım yaptılar.

evet mantıklı vergiden düşecekler. Büyük ihtimalde böyle büyük bir siparişte lineayı çok çok ucuza getirdiler satarkende çok büyük bi zarar etmezler bence

evet mantıklı vergiden düşecekler. Büyük ihtimalde böyle büyük bir siparişte lineayı çok çok ucuza getirdiler satarkende çok büyük bi zarar etmezler bence

Hemde ne ucuza getirdiler. :D

Eşimin şirket arabası Linea. Birkaç kez kullanma fırsatım oldu. Araba dışarıdan büyük görünüyor ama içi değil. Hatta punto nun ön tarafı bile daha geniş geldi bana. Bu araba geniş değil ama sanki ince uzun :)

Belki şirket arabası olduğundandır ama 1.3 multijet hem perf hem de gürültü olarak çok kötü. İstanbul-ankar arası bir otoban yolculuğundan sonra, Astra ya bindiğimde kendimi E Class Mercedes de hissettim. Bence Linea reklamına harcadıları parayı Bravo ya harcasınlar

kaza yaptığımda sigorta şirketi bir haftalığına linea verdi bize. 4 yaşındaki oğlum bi arabaya baktı bir de bana. sonra söylediği söz...

Birdaha araba almaya giderken bende gelecem sen araba almayı bilmiyorsun :D:D:D:D

kopmuştum :D

kaza yaptığımda sigorta şirketi bir haftalığına linea verdi bize. 4 yaşındaki oğlum bi arabaya baktı bir de bana. sonra söylediği söz...

Birdaha araba almaya giderken bende gelecem sen araba almayı bilmiyorsun :D:D:D:D

konu sizin oğlunuzsa inanırım başkanım :D arkadaşımda var konuşan otomobıl hıkayesıne aldı babam diyodu çok pişmanlar :D

vergiden dolayı kiralamamışlar hemde baksana ne reklam yapmışlar. Ben tebrik ediyorum en azından türk menşei bir aracı aldılar vede ülkemize dolaylı yöndende olsa yatırım yaptılar.

kesinlikle katılıyorum para ülkede kaldı :) bravo

benim pederede arabasına çarpmışlar park halindeyken sol kapıdan kapı açılmıyor 1 hafta oda linea kullanmıştı ama ben 1.90 ım arabanın önü görünmüyor nasıl bir mühendislik bu anlayamadım bu arada kapıyı açıp kapatın sesten kalitesizliği anlarsınız kesinlikle almam ya :S

Geri