Tis 2000 Yazilimi ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aysanay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
yani şimdi bu Tis2000'i alıcaz, yüklüycez. Farzedelim ki data kablosunuda bir şekilde temin ettik ki elektrikçiden alıncak bir kablo değildir, opelden tanıdık vastıtasıyla buluruz anca tahminimce... Çünkü pek standart bir girişe benzemiyor kablo taktığınız slot... laptopuda aldık arabaya indik açtık el freninin altındaki kapağı slottan bağlantıyı kurduk;

Arıza kodunumu okuyabilicez sadece? Yoksa başka bir işlevi varmı? Birde 2005 ASTRA H easytronic ile ilgili bilgiler varmıdır ki, tanırmı aracı?

arkadaşım bunla ne arıza code okursun nede araca bağlana bilirisn.bu sadec araç bilgilerini olduğu program.parca nasıl sökülür,veriler,arıza codu acıklaması vs gibi şeyler işte

işinize yaramaz böyle işlerle kafanızı yormayınn beyler.

setapxxx' Alıntı:
arkadaşım bunla ne arıza code okursun nede araca bağlana bilirisn.bu sadec araç bilgilerini olduğu program.parca nasıl sökülür,veriler,arıza codu acıklaması vs gibi şeyler işte

anlaşıldı... tech'e alternatif bir yöntem olması mümkün değil yani... Peki tech cihazına alternatif yapılabilecek bir şey varmı? Yoktur muhtemelen de bilgi almak amaçlı olsun...

evet tech2 e altarnatif notebook üzerinden ek diagnoz baglantısı kablosu ile baglantı yapılabiliniyor istanbulda bir firma var kablo ve modüle 1500 euro istiyorlar çok pahalı bençe çindeki sayfalara bakıyorum bulursam bu sayfaya eklerim

NOT: TIS2000 WD İNDİRDİM SÜPER BİR POGRAM TAM OPELÇİLER İÇİN ÇOK İŞİME YARADI BUKONUDA HERKESE YARDIMÇI OLABİLİRİM POGRAMI TAM OLARAK KULANABİLİYORUM SAYGILARIMLA.

Banada opelin yedek parçalarının bulunduğu görsel olarakta şeçim yapılan programı lazım elinde olan var mı? Her parçayı sormaya servise gidiyorum oda olmuyor.Şöyle oturduğum yerden halletsem fiyatı mühüm değil hangi araç için hangi parçalar üretilmiş o yani kısaca..

CORSAC KARDEŞ OPEL İÇİNSE BÜTÜN MODELLERİ GÖSTEREN BİR POGRAM VAR ADI Opel EPC 3.O VERSİYONU BU FULL 2006 YILINA KADAR BÜTÜN MODELLERİN PARÇA RESMİ VE GM SERİAL NOSU VARDIR
İNTERNET ADRESİNİ SİZE YAZAYIM.

YAZILIM İÇİN ASLA PARA TALEP ETMİYORUZ, İSTEYENLERİDE KINIYORUZ ***** HERŞEY MİLLETİM İÇİN *****

Bosch ve Texa Kullanıyoruz test cihazı olarak ama hala Vectra C lere bağlanamıyoruz..Tech2 nin pek alternatifi yok gibi..Brainbee varmış diyolar ama çok pahalı..

opelde tech nin üzerine cihaz tanımam..o cihazla opelde yapamıcan hiç bir şey yok..

Geri