Tis 2000 Yazilimi ??

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aysanay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

aysanay

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
SLM ARKADAŞLAR

Ben forumlara yeni katıldım ve bana acil olarak ( opel tıs 2000 ) yazılımı olan veya adresini bilenler varsa bana yadımcı olursanız sevinirim.
ilgilerinize tşk.:help:

hoşgeldin ancak uye arsıvınde kendını formata uygun sekılde tanıtman lazım ad soyad yaş iş şehir araba gıbı aksı halde actıgın konu kılıtnecektır

abi bakya tıs 2000 lazımış.arkadaşım servisler onları temin etmek için ne paralar ödüyor özellerde aynı lütfen internetten bulabilirsen bizde alalım. bende var ama 64.versiyonu güncellenmesi gerek 2007 modeller yok

özür

Arkadaşlar Forumun Kişi Sayfasini Güncelleyecegim Enkisa Sürede özürlerim Kabulünü Arz Ederim
Aysan

bnce paylaşım programlarından aramayı bi dene

walla bitane tis 2000 programı buldum ama 663 mg indiriyor o olabilirmi nerden bulduğumu kaybettim ama bulabilirim bu kadar büyük bir programmı dediğin

opel tis 2000 programı::::

Tıkla Disk1 İndir:::

Tıkla Disk2 İndir:::

Bu ikisi olması lazım disk 3 yok sanırım yani 3 cüsününe rastlamadım denemedim garanti veremem ama 1 ini indirdim 230 mgby üzerinde 663 mg toplam büyüklüğü

Birde şu programı buldum::::
ismi:OPEL.TIS.2000.10_2005.Wiring.Diagrams.rar

Tıkla İndir ::::

tis 2000 paylaşım pogramları ile de bulunabiliyor . sanırım data kablosu olmadan bi işe yaramaz data kablosu olsa bile arızanın kodunu öğrendik diyelim ne gibi bi fayda sağlayabilir ki ??????

bu pro ne işe yarar yaa? kusura bakmayın bilmiyorum?

Geri