neyi anlamadınız size kimse karbonlu filtreyi 16 tl ye veremez işte verdikleride bosch yazılı çin malı, siz memnun olabilirsiniz ama 15 tl likleri ben biliyorum bu işin içindeyiz, insanları kandırmaktan başka bir şey değil. İnanın 15 tl de adam %50 den fazla kar marjı ile satış yapıyor. O yüzden kağıttan farksız işe yaramazlar. Zaten GM in karbonsuz polenleri 25 tl serviste, gidin onu alın.
Uzatmağa gerek yok, siz memnun olduktan sonra beni bağlamaz gerisi![]()
zaten 16tllik bosch polen filtresinin karbonlu olduğunu söylemedim ki?
bosch olsun olmasın zaten 20tllik filtelererin karbonlu olmadığını karbonlu denenlerin sadece siiyaha boyanmış filtreler olduğunu herkes biliyor zaten bunun için işin içinde olmaya pek gerek yok.
Hatırlatma;
08- Forumda, gerek mesajla, gerekse imza ve avatar yoluyla sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar, imzalar, crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanıtımını yapmak yasaktır. Sadece, yönetimin uygun gördüğü durumlar içerinde sponsorların marka ve ürün tanıtım yapma hakkı vardır.
burası paylaşım forumu değil mi? bu siteyle hiçbir bağımız yok kampanyaları süper diye öneriyoruz ucuzu varken pahalısını almasın diye. Bu forumun amacı yardım değil mi? Sponsorlar siteye katkı sağlıyor diye daha pahalı olduğunu bile bile oraya mı yönlendirelim.
Son düzenleme: