tipik bir periyodik bakım maliyeti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan orhaninho
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

orhaninho

Banlanan Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar aracım lpg li 55 km de astra h 2006 twinport z16xep motor , bakım günü yaklaştı. tipik bir bakıma sokacağım yağ, yağ filtresi, polen filtresi, hava filtresi, 4 adet buji.daha önce trigeri değiştirmiştim.

internetten bulduğum bir sitede
Paket içerisinde
Motor Yağı GM 10W-40 4 Litre
Yağ Filtresi (GM)
Buji Tek Tırnak 4 ADET (GM)
Hava Filtresi (İthal)
Polen Filtresi (İthal)

90 TL

ancak ben mobil yağ almak istiyorum.

ben internetten sipariş etmesem direk serviste yaptırsam kaça mal olur?
internetten sipariş edersem bir olumsuzlukla karşılaşır mıyım?

Yetkili servislerde fıçı yağ kullanıyor istanbulda bi gedizlerde gördüm kapalı kutu mobil satan ama onunda fiyatı piyasanın 2 katı

Hava ve polen filtresinide yan saynayi almayın alacaksanız bosch fln olsun o paketlerde genelde mette motocar gibi rezalet markalar veriliyor. Ben o piyasa polen vifltreleri yüzünden ne kadar güçsüz havalandırmam var diye düşünüp duruyordum yerine bosch takınca aradı farkı anladım. Hava filtreside motor için önemlidir polen filtresini beceremeyen hava filtresinide beceremez motor zor hava çekerse performansı düşer.

ben size ............. öneririm

hava filtresi gm 36 bosch 11tl
polen filtresi gm 81 bosch 16
yakıt filtresi gm 83 bosch 24 pirflux 20
yağ filtresi ........... yok ama heryerde GM 10tl
mobil1 0w-40 79tl (gördüğüm en düşük fiyat)
buji seti gm 60tl bosch 24tl

birde triger değişirken devirdaim pompası anftifiriz ve v kayışıda değişti mi

Moderatör tarafında düzenlendi:
Mobil1 0w/40 4 litre için 79 lira çok güzel rakam bence.

gm yağı tavsiye etmiyorum ama bu benım kendı görüşüm mobil castrol kullanırım genelde.

Yetkili servislerde fıçı yağ kullanıyor istanbulda bi gedizlerde gördüm kapalı kutu mobil satan ama onunda fiyatı piyasanın 2 katı

Hava ve polen filtresinide yan saynayi almayın alacaksanız bosch fln olsun o paketlerde genelde mette motocar gibi rezalet markalar veriliyor. Ben o piyasa polen vifltreleri yüzünden ne kadar güçsüz havalandırmam var diye düşünüp duruyordum yerine bosch takınca aradı farkı anladım. Hava filtreside motor için önemlidir polen filtresini beceremeyen hava filtresinide beceremez motor zor hava çekerse performansı düşer.

ben size ............. öneririm

hava filtresi gm 36 bosch 11tl
polen filtresi gm 81 bosch 16
yakıt filtresi gm 83 bosch 24 pirflux 20
yağ filtresi ........... yok ama heryerde GM 10tl
mobil1 0w-40 79tl (gördüğüm en düşük fiyat)
buji seti gm 60tl bosch 24tl

birde triger değişirken devirdaim pompası anftifiriz ve v kayışıda değişti mi

astra h larda z16xep lerde yakıt filtresi olmaz, ayrıca o parçaların hepsi yan sanayi ben orjinalleri servisten alır dışarıda değiştiririm.

İthal poeln filtresi 5 tl lik çin çakması orjinal carbonlu olan serviste 80 tl
ithal hava filtresi 5 tl lik çin çakması orjinali serviste 35 tl
ayrıca yağ filtreside GM serviste 8 tl cik :D

buji vs onlara girmiyorum, ama üstteki parçaları dışarıdan almam çünkü hepsi yan sanayi ve aşırı kalitesizler.

............ kampanya vardı arkadaşlar ben 2 adet aldım :D arkadaşlar
hepsi 4 lt. 10/40
elf : 39
mobil : 49
castral magnatec : 59

tükenmeden alın derim

vallahi bende bir yağ aldım bedava fiyatına olumsuz yorum olacağı için söylemiyorum neyi kaç paraya aldığımı :D ısrar ederseniz söylerim :D

astra h larda z16xep lerde yakıt filtresi olmaz, ayrıca o parçaların hepsi yan sanayi ben orjinalleri servisten alır dışarıda değiştiririm.

İthal poeln filtresi 5 tl lik çin çakması orjinal carbonlu olan serviste 80 tl
ithal hava filtresi 5 tl lik çin çakması orjinali serviste 35 tl
ayrıca yağ filtreside GM serviste 8 tl cik :D

buji vs onlara girmiyorum, ama üstteki parçaları dışarıdan almam çünkü hepsi yan sanayi ve aşırı kalitesizler.

anlamadım ben zaten .............. gm polenin 81 havanın 36 olduğunu yazdım?

o siteden ben bosch alıp kullanıyorum çokta memnunum bence gmye 5 kat fazla paraya gerek yok gm astra h kasada uçmuş

anlamadım ben zaten ............. gm polenin 81 havanın 36 olduğunu yazdım?

o siteden ben bosch alıp kullanıyorum çokta memnunum bence gmye 5 kat fazla paraya gerek yok gm astra h kasada uçmuş

neyi anlamadınız size kimse karbonlu filtreyi 16 tl ye veremez işte verdikleride bosch yazılı çin malı, siz memnun olabilirsiniz ama 15 tl likleri ben biliyorum bu işin içindeyiz, insanları kandırmaktan başka bir şey değil. İnanın 15 tl de adam %50 den fazla kar marjı ile satış yapıyor. O yüzden kağıttan farksız işe yaramazlar. Zaten GM in karbonsuz polenleri 25 tl serviste, gidin onu alın.

Uzatmağa gerek yok, siz memnun olduktan sonra beni bağlamaz gerisi :cool:

Hatırlatma;

08- Forumda, gerek mesajla, gerekse imza ve avatar yoluyla sitenizin ziyaret edilmesini istemeniz, sitenizde satılan veya aracı olunulan bir "ürünün" reklamını yapmanız ve bunlar dışındaki tüm ticari kaygı güden mesajlar, imzalar, crack, warez, hack appz ve benzeri sitelerin tanıtımını yapmak yasaktır. Sadece, yönetimin uygun gördüğü durumlar içerinde sponsorların marka ve ürün tanıtım yapma hakkı vardır.

Geri