tıkırtı hak.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan aydın80
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
arka fren balatalarının yayı gevşemiş olabilir.kasislerde fren balataları şıngırtı yapar.balata yayını biraz sıkıştırıp tekrar takaıp sesi bir daha deneyin.tahminime göre ses gidebilir.
bende öyle tahmin ediyorum bakalım en iyisi
teşekkürler

bendede sağ arka tekerden geliyor aynı ses.. şıkır şıkır sesler geliyor kasislerde...
siz rahatsız olmuyor musunuz bu sesten?
sebebini bulursanız yazar mısınız ?
teşekkürler

teşekkürler arkadaşlar
arka teker milinin burçlarına ve benzin filtresine baktırayım bide
ilginize çok teşekkür ederim

Arkadaşım arka viraj koluna baktırmanı öneririm. Viraj kolunun gövdeye bağlantısını yapan burçlar milde boşluk oluşturuyor. Buda zor bulacağınız sesler yapıyor. Özellikle kasislerde ve süspansiyon çok çırptığında...

aaaaaah ah bu tıkırtıların imanı yoktur 99 yere baktırırsın 100. yerden çıkar namıssız!

sac sesine benzer bir ses ise egsozun arka peteğinin üzerinde koruma bir saç var onun vidaları gevşemiş çıkmış olabilir orayı kontrol edin

teşekkürler arkadaşlar
arka teker milinin burçlarına ve benzin filtresine baktırayım bide
ilginize çok teşekkür ederim

ses nerden geliyor acaba ben de merak ettim.
sonucu buraya yazarsanız çok seviniriz...

Bendede tıkırtı vardı arka tarafta bozuk yolda geliyordu arka tekerlek milinin burçlarını söküp yağladı usta.Bir buçuk yıldır sorun yok şükür.

Son düzenleme:
tıkırtıyı sonunda bulduk , tesadüfen oldu
arkadaşlar rot ayarı yaptırmak için gitmiştim,aracı banta çıkarıp çırptırdılar amartüsörleri ölçmek için.sonra tıkırtı oradada gelince usta firen sekmanın kırılmış dedi.
değiştik sesi kesildi.Tabi sekmanı zor bulduk çıkmacılardan,tek satılan bir parça değilmiş . ilginize teşekkürler

Geri