tigra mı? corsa mı?

tigra derim tigra kulanıyorum ark dedigi gibi 2 kisi binceksen :) 4 de bayagı sorun cıkıyorda:D
 
yakuz ne farklı sınıfı arkadaşım corsanın (B) coupesidir tigra birebir hemde platform herşey ya opeli bilen bilir corsalara bayan aracı tabiri hiç hoş değil agila için desen anlarım ama ne alaka bayan aracı ya a sıda be side c side d side bayan aracı değil !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
 
corsa ile tigranın şasesi bile aynıdır dayayın duvara görün. motoru açın komple içinden aynı parçalar çıkacak. Ayrıca Bayan aracı tabiri bencede hiç hoş değil gerçi keşke her bayan GSI kullansada piyasa biraz corsa görse :D
 
corsa bayan arabası diyen arabadan anlamıyor demektir
 
ben su bayan arabası olayını bi cozemedim gitti :D arcın ustunde bayan icinmi yazıyor nerden cıkarıyorsunuz bunları ya yok tigra travesti arabası corsa bayan ee x5 binen travestide gordum porche binen gayde simdi bu arabalar bunlar ıcınmı cıkarılmıs bence herkes sevdigi aracı kulansın bi soru sorulmus tigramı corsamı ben tigra diyorum kardesım al pişman olmazsın bu benım aracım soyle boyle dıyenlerı yolda plakamı okutuyorum :)
 
Son düzenleme:
tabıkı c kasa 1.7 corsa :D tıgra spor arac we sen benzın fln da dert edıcen glaıba en ıyısı dızel al :D
 
benden kisa bir cevap
Corsa al
 
Corsa 1.7 d alırsan yakıttan ve performanstan yana sorun olmaz
 
Geri
Üst