Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşlar tigra a kasa için boyd kit dusunuyorum ancak sanayi işi bi şey olmayacak orjınal markalı olarak yabancı muhtemelen nasıl elde edebılırım yardımlarınızı bekliyorum..
evet gayet guzel acılıyor arkadaslar bu bodykıtın markası veya spoılerın markası hakkında bılgısı olan varmı ayrıca dusuncelerınız bıraz cakal team duruyo ama bence harıka bı sey olmus
bunlar benim beğendiğim modeller.bi ara tigra sahibiyken çok kafa yormuştum body kit işine ama tigrayada kit uydurmak çok zordur.Çok sırıtıyor.Fazla abartmadan yapabilirsen çok güzel olur.Bu modeller Türkiyede yok maalesef. Ama param var yaptırırım diyorsan İstanbul Garaj dan başka yapabilecek bir yer bilmiyorum...
evet gokay bey aynı dılı konusuyoruz mavı olan tukısh klasık pek begenmıyorum acıkcası lastıkler fılan sırıtmıs ama grı olan karızma olmus ıı ama bu boykıtlerı nasıl getırtmek lazım ınternette http://www.carstyleplus.co.uk/Vauxhall_Tigra/vauxhall_tigra.html
bu sıtede var ama turkıyeye gelırmı bır bayısı fılan varmıdır acep