Ticari-Hafif Ticari Araçlar

Mustafa YILDIZ

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar Merhaba. Ben birşey danışmak istiyorum.

Volkswagen Caddy,Peugeot Partner Tepee Gibi otomobillerin İstanbul'da Köprülerde,Bursa'da Heykel,Altıparmak,Setbaşı gibi yollara girmesinin bir sakıncası varmıdır? Tam bilmiyorum ama bildiğim kadarıyla Bursa'daki yerlere Ticari Araçlar giremiyormuş..

Bilgilendirirseniz sevinirim,iyi forumlar dilerim..

Ben de Opel Combo var
1.Köprüden geçmesi yasak

Ruhsata işletmen gerekiyor

Bursada da belirttigin güzergahlarda dolaşırsan (ve izin belgen yoksa) ceza yazıyorlar.Bizzat connect ile ceza yemiştik

Ankara'dada benzeri var. Kızılay'a belli saatler içinde girebiliyoruz mesela. O da hususi olacak camlı.

Neden böyle kurallar koyarlar anlamam.
Peki alınan izin belgelerinin bir geçerlilik süresi oluyormu? Yoksa süreklimi..

İl belediyelerden belirli saatlerde geçebilmek için kağıt olması lazım

Neden böyle kurallar koyarlar anlamam.
Peki alınan izin belgelerinin bir geçerlilik süresi oluyormu? Yoksa süreklimi..

Belli bi süreyle sınırlı 1 veya 2 yıl onu tam hatırlamıyorum ama izin belgesinin süresinin geçtiğini bilmeden mecburi kızılaya giren aracımız ceza yemişti

yaw arkadaşlar lütfen yaa ne cezası ne hali ben her harfta bursadayım ve bahsettiğiniz yerlerdeyim sadece 1.köprü yasağı var

yaw arkadaşlar lütfen yaa ne cezası ne hali ben her harfta bursadayım ve bahsettiğiniz yerlerdeyim sadece 1.köprü yasağı var

Bursa da sabah saatlerinde Heykel,Gökdere,Cumhuriyet Caddesi ve Altırparmakta her kavşakta polis bekliyor,S plaka ve ticari araçları denetliyorlar. Mustafa sana denk gelmemiş olması böyle bir uygulamanın olmadıgı anlamına gelmez.benim içinde oldugumu ford transit connect e ceza yazdılar diyorum, uydurmuyoruz herhalde...

Belli bi süreyle sınırlı 1 veya 2 yıl onu tam hatırlamıyorum ama izin belgesinin süresinin geçtiğini bilmeden mecburi kızılaya giren aracımız ceza yemişti
1 yıl maalesef

Geri