Teşekkürler !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
csoft' Alıntı:
Arkadaşlar eksik olmayın...

Murat abiye geçen bir dosya gönderdim açamadığını söyledi ilgili program yokmuş kendisinde, bende ne demek dedim yarın yolluyorum hemen ve uğraşı verdiğim iş sebebi ile hemen yapabileceğim bir şeydi bu ve iş yerimde kullandığım bir iki program daha vardı işine yarayacağını düşündüğüm için hemen kopyaladım yolladım, bunu inanıyorum ki hepiniz yapardınız...

Hepiniz çok değerlisiniz, değer verdiğiniz için, size verilen değeride HAK EDİYORSUNUZ.....
:good: :rock :alkis: :alkis: :alkis:

mdellal' Alıntı:
Evet arkadaşlar hiç gerek yok şimdi böyle tartışmalara herkes kendisinden sorumlu;ayrıca başlığı açmamın temel sebebi buradaki dostlukların gerçek hayata da yansıtılabileceğini göstermekti,şimdi siz böyle yaparak birbirinizi kırıyosunuz ... :(

abi bende dünden beridir bunu diyorum ama işte:( görüyosun

opelim.net farkı...
:) :alkis: :alkis:

LND' Alıntı:
abi bende dünden beridir bunu diyorum ama işte:( görüyosun

ya insaf bir de üste cikiyorsun...

ben o uyariyi sana bile yapmadim hemen üstüne alindin... uyariyi yaptigim kisi hic birseyx demiyor,sen hemen atliyorsun. bana uyarilarini kendine sakla diyorsun,kendin istedimi derim sanane diyorsun. kendi icinde celisiyorsun... ben kimseyi kücük düsürücü bir uyari yapmadim ,adam gibi uyardim.dedigim gibi senle uzaktan yakindan alakasi yokken atladin. yazdigim ilk mesajda alayci yeri göster, bir daha bu foruma girmeyeyim...

amacim insanlara yardim ve uyarma..

o zaman benden alıntı yaparak uyarını yapmayacaksın!!! bu yüzden tabiiki üstüme alınırım!!!

arkadaşlar şu tartışmayı bitirirmisiniz lutfen..

dragon' Alıntı:
arkadaşlar şu tartışmayı bitirirmisiniz lutfen..

tamam yavuz abi kızmaa:) biz özelden konuştuk bitirdik abi;)

LND' Alıntı:

estağfurullah.. çok sevindim adınıza.. :good:

LND' Alıntı:

ne zaman konustukta bitti ? deermisim :D

Geri