Teşekkürler !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mdellal
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Çok şeytansın sen... ;)

LND' Alıntı:
uyarılarını kendine sakla o zaman;)Merak etme herşeyi biliyoruz kendini kasmana gerek yok bize bişeyler ögretecegim diye.

sonucda ney biliyormusun opelim.net kardeşliği başka hiçbirşey degil...

hahahahaha bak bu komikti.... herseyi biliyorsun demek hahahahah

Gerçekten öle arkadaşlar. Geçenlerde bende milepo arkadaşım için bi örnek vermiştim. Böyle örnek arkadaşları gerçekten kutluyorum.

alpasch' Alıntı:
hahahahaha bak bu komikti.... herseyi biliyorsun demek hahahahah

komik olan ney ben komik bişey göremedim

murat abi bu arada kusura bakma abi açtıgın konuyu biraz bölünüyorda en azından kendi adıma özür dilerim abicim senden.

LND' Alıntı:
komik olan ney ben komik bişey göremedim

dünyada akli basinda hic kimse ben herseyi biliyorum demez...

aristotales ne demis? "tek bildigim hicbirsey bilmedigim".. yani ben herseyi biliyorum,bana birsey anlatma bence komik ve cocuksu bir davranis... ben kendi adima bana birsey ögreten yada yanlisimi söyleyene mütesekkir kalirim. + burasi forum yani burda milleti uyarmayip nerde uyaricaz? aha bi daha diyorum: yurt disindan gelen haribolarda domuz jelatini (yagi degil, jelatini) var. yemek isteyen yer,ben uyarayimda üstümde kalmasin...

+bak ayni durum,bende ilk mesajimda komik birsey görememistim.kötü oluyor degil mi?:)

alpasch' Alıntı:
dünyada akli basinda hic kimse ben herseyi biliyorum demez...

aristotales ne demis? "tek bildigim hicbirsey bilmedigim".. yani ben herseyi biliyorum,bana birsey anlatma bence komik ve cocuksu bir davranis... ben kendi adima bana birsey ögreten yada yanlisimi söyleyene mütesekkir kalirim. + burasi forum yani burda milleti uyarmayip nerde uyaricaz? aha bi daha diyorum: yurt disindan gelen haribolarda domuz jelatini (yagi degil, jelatini) var. yemek isteyen yer,ben uyarayimda üstümde kalmasin...

+bak ayni durum,bende ilk mesajimda komik birsey görememistim.kötü oluyor degil mi?:)

işte olayı algıyamaman burda belli oluyor biz ne hakkında konusuyoruz sen konuyu nereye cektin dini yöne cektin bende dini konularda herşeyi biliyorum(yada öyle zannediyorum bunu seni baglamaz alakadar etmez) eger dogru düzgün adabında birşey ögretseydin olabilirdi ama sen alaycı bir şekilde gülünecek birşey göremedim ben gördümkü güldüm seni ne baglar. forumlarda kuralmı oldu önüne geleni uyarın diye bir maddemi eklendide benimmi haberim yok.sen kendi kafanda dogruluk cizmişsin onu oynuyorsun ve daha ileriye gidemezsin bundanda.kötü olan hiçbirşey yok ben her türlü konusuruz tartısırım fikirimi savunurum haklı oldugum konuda.

eger benim gülme smileyimden alıntı yaptıgın ilk mesaja bakarsan senin din hakkında akıl verme varii bir yaklasımın var o konuda bende her türlü bilgiye sahibim meraklanma

off topic yapmayalım arkadaşlar...

Evet arkadaşlar hiç gerek yok şimdi böyle tartışmalara herkes kendisinden sorumlu;ayrıca başlığı açmamın temel sebebi buradaki dostlukların gerçek hayata da yansıtılabileceğini göstermekti,şimdi siz böyle yaparak birbirinizi kırıyosunuz ... :(

Utandırdın beni abi...

Arkadaşlar eksik olmayın...

Murat abiye geçen bir dosya gönderdim açamadığını söyledi ilgili program yokmuş kendisinde, bende ne demek dedim yarın yolluyorum hemen ve uğraşı verdiğim iş sebebi ile hemen yapabileceğim bir şeydi bu ve iş yerimde kullandığım bir iki program daha vardı işine yarayacağını düşündüğüm için hemen kopyaladım yolladım, bunu inanıyorum ki hepiniz yapardınız...

Hepiniz çok değerlisiniz, değer verdiğiniz için, size verilen değeride HAK EDİYORSUNUZ.....

Geri