!!!!tereddutteyım hangı marka!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kumho kore malı olması lazım zaten bilindik pahalı markalara gücü yetmeyenlere genelde kumho tavsiye ediliyor yanlış anlaşılma olmasın kumho da iyi markadır ama piyasaya çok geç girdiği için bizim halkında bir huyu vardır kafasındaki kalıplaşmış eski markaların dışına çıkmazlar yeni markalarıda kolay kolay ne kadar iyi olsada hazmedemezler bu yüzden bu tür markalarda olabildiğince iyi makul fiyatlara satılıyor. genelde michellin bayilerinin çoğu ayrıca kumho bayisidirde michellini pahalı bulursa alıcı hemen kumhoyu önerirler..

merhaba,

michelin energy serisi lastikler dusuk seviyededir,avrupada kimse almaz,pilot serisi neredeyse 2 kat pahalidir ama en iyi lastiktir,bunun disinda continental de konforlu ve yol tutus acisindan cok iyidir.dunlop alincaksa kesinlikle sp sport 9000 serisi tercih edin diger serileri(2000,3000,sp max) dandiktir.bridgestone turanza serisi ulkemize en uygun lastiklerdendir.serttir,kolay asinmaz,saglamdir,yol sesini direkt iceri alir ama yere yapisir,potenza serisi ise performans lastigidir,inanilmaz yol tutar ancak 1 yilda erir,yokohomanin ise serilerine bakmak gerek,performans lastikleri butun yabanci forumlarda en iyi seciliyor.pirelli p7 ve p zero gerisi yalan.goodyear excellence guzel lastik diye duydum,f1 zaten efsane.bunlarin disinda hanhook,toyo,kumho,petlas,marshall bence 1 yildan fazla kullanmayin derim,can sagligi onemlidir cunku:)

suanda kumholarla 600km yol yaptım ve bana goodyeardan ııı geldı bı arkadasmda da corsa var o mıchelın takmıs benım araccı kullandı daha konforlu buldu aracı bıraz lımıtlerı zorladı ve begendı kendı arabasnda aynı sekılde bıraz zorladıgı zamn hemn atıomus araba kendını lastık atıomus onun lastıgı de yenı bu arada yanı doğru secm yaptıgmıa ınanıyorum

Geri