!!!!tereddutteyım hangı marka!!!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan crskrm
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
simdi arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkur ederım anladıgım kadarıyla mıchelın ve petlas ön planda ama benım dusundugum söle bır seyde var bn uzun yola gıderım ayda raht 1,500km yaparım ve bıldıgınız üzere corsanın ön amörtisörlerı bıraz sert bıraz daha konforlu olması lazım amörtisör degıstırecegıme kaliteli uzun yolda konfor sağlayacak bır lastık ve deforme olamayacak bana bu sartlar lazım genelde suruslerım otoban ve yamalı yumalı eskı yollarda oluo sımdıden yorumlarınız ıcın tesekkur ederım fıkırlerınız benım ıcın önemli

simdi arkadaslar yorumlarınız ıcın tesekkur ederım anladıgım kadarıyla mıchelın ve petlas ön planda ama benım dusundugum söle bır seyde var bn uzun yola gıderım ayda raht 1,500km yaparım ve bıldıgınız üzere corsanın ön amörtisörlerı bıraz sert bıraz daha konforlu olması lazım amörtisör degıstırecegıme kaliteli uzun yolda konfor sağlayacak bır lastık ve deforme olamayacak bana bu sartlar lazım genelde suruslerım otoban ve yamalı yumalı eskı yollarda oluo sımdıden yorumlarınız ıcın tesekkur ederım fıkırlerınız benım ıcın önemli
Kerem ben de asırı gurultuden sıkayetcıyım lastıklerım hemen hemen yenı olmasına ragmen arayıs ıcıne gırdım bir yokohama bayiisi arayıp v550 hakkında bılgı almanı tavsıye ederım ben bugun petlası da ınceledım fıyat olarak dedıgım lastıkten pahalı ben bayii ile konustugumda mıchelındekı konfor bu lastıgın yanında sönük kalır demişti bir danış bakalım sana ne diyecekler beni de bilgilendir sonrasında lütfen yanı anadoludakı ve ya sana yakın yerdekı bayıılerın gorusu ne olacak merak ettım

tamam en yakın zamanda haber verırım sıze şöle bırsey daha sorcam lastık ebadım 175/70 13 bn bunu 185/60 veya 175/60 yapsam bır sorun yasarmıyım yokohamanın a539 modeli hosuma gıttı oda bu ebatlarda var hangı ebadı arabayı yormaz

Arkadaşlar pek tavsiye edilmemiş ama nokian lastikler pek bilinmiyor ülkemizde ve kullanan arkadaşlarım var şaşırtacak derece de iyi olduğunu söylediler araştırmakta fayda var.

baska tecrubesını paylaşacak arkadas yokmu deneymıını paylaşak yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar

175/65/14 aracına iyi olur ancak bana sorarsan yine orjinal lastik ebatından al çünkü yan ebat daraldıkça konfor azalır ayrıca 13 jant lastik alacaksan bence lassa miratta al hem yerli malı hemde yumuşak konforlu

cengiz calibraya petlası takıp ankaraya gelirsen giremezsin sınırından içeri.bu arada sordugun 3 lastik içinde fulda.kesinlikle fulda.ama her lastiğin çeşitli modelleri var.ama fulda kullandım.ciddi iyi lastik.

petlas a 195 60 15 olculerı ıcın 175 lıra asla vermem. 100 lıra daha koyar mıchelın alırım.. en azından mıchelın derim. michelin ve diğerleri.. her zaman...

en çok zıt fikirler lastik konusunda çıkıyor

herkes suan aracındaki lastikten memnun:)

lassa kötü michelin iyi bir lastik dmek bence bilgisizliktir

lassanın su modelini kullandım kötü de anlarım michelinin bu modeli süper lastik de anlarım markanın yanısıra model ön planda olmalı. LASSA impetus revo cogu aracta denedim her zmanda konfor ve güvenligini savunurum

piyasadaki cogu michelin sahibi energy serisi kullanıyor ve bu lastige süper diyene şaşırıyorum

petlas a 195 60 15 olculerı ıcın 175 lıra asla vermem. 100 lıra daha koyar mıchelın alırım.. en azından mıchelın derim. michelin ve diğerleri.. her zaman...

o ebatta petlası 90 liraya aldım :) 2x90=180

ankarada petlasın genel bayisi abdülkadir özcan ama nedense mal verdigi yerlerden bile daha pahalıya satıyor 95 istiyordu.

bi arkdas 85 den almıstı 4x85=340

Son düzenleme:
80 tl ye kumho aldım kh15 175 60 13 modeli bı arkadasım tavsıye ettı ilk izlenımım araba sankı daha konforlu gıbı geldı vıraj tutusu bıraz daha ııı frenler de guzle tutuo ıslak zemınde ıııtutunuo kı kar zamanı ıstanbula bu lastıklerle gıttım hıcbır sorun yasatmadı memnun kaldım ılk ebadım 175 70 13 idi yanagı azalttım ama bellı bır fark hıssetmedm

Geri