temizlik ürünleri

franzferdinand

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaşlar bugun büyük bir marketten torpido temizleme sütü, fren balata temizleme ve jant temizleme ürünleri aldım az önce uyguladım sonuclar gercekten tatmin ediciydi ozellikle iç konsol parladı jantlar da öle almaya düşünen arkadaşlara tavsiye ederim autokit markaydi ürünler.

Zamanında ben de torpido temizleme sütlerinden sürdürmüştüm yıkamacıya. Bir süre sonra çatlamalar yaptı.

Süt sürdükten sonra güneş gören torpidoda çatlama olabilyor.Bu benim kabusum.O nedenle asla kullanmam.Her zaman için ıslak bezle silerim.En fazla ayda bir sabunlu suyu süngerle uygulayıp ıslak bezle durulamak amacı ile silerim.Zaten parlak torpido sevmem ben.Sanki 100 yıl kullanmışsında kullanmaktan aşınmış gibi duruyor bence.

Jant ve lastikle ilgilenebilirim ama:) Ne kadar verdiniz malzemelere?

Saaygılar...

fren ve jant temizleyiceler 8 tl 500 ml sprey şişe içinde torpido temizleme 500 ml 5 tl.

Fren ve jant için aynı malzeme yani?Nerde satılıyor? Fİyat makul geldi

Saygılar...

Fren ve jant için aynı malzeme yani?Nerde satılıyor? Fİyat makul geldi

Saygılar...
ben ayrı ayrı aldım ama hepsinin temizliğini aynı anda yapan ürünlerde vardı onların da fiyatı 12-16 arasındaydı istanbul ümraniye de ikea içindeki real marketten aldım epey geniş ürün çeşitlerı vardı gidip görmeye değer yakınsanız

Bu sütü ben 5-6 senedir kapı kollarına varana kadar kullandım hiç bişey olmadı :s ama uyguladıktan sonra güneş yedirtmiyorum..

Göztepe'deyim.Yer yer yolum düşüyor ikea'ya.Bir göz atayım.İkea'da isveç köfte diyorum arkadaşlar.Tavsiyemdir:)

Saygılar...

Göztepe'deyim.Yer yer yolum düşüyor ikea'ya.Bir göz atayım.İkea'da isveç köfte diyorum arkadaşlar.Tavsiyemdir:)

Saygılar...

Gercekten cok guzel koftesi fiyatlarda uygun sinirsiz icecek daha ne:d