teleflex sıralı LPG sistemi?

Al Paciona

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
herkese slm lar.bu marka LPG sistemi taktıran veya hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.bir arkadaşımın 2007 model honda civic marka aracına taktırmayı dşünüyoruz.fiyatı 1100 euro.sizce diğerleri ile arasındaki fark bu paraya değermi?teşekkürler.

herkese slm lar.bu marka LPG sistemi taktıran veya hakkında detaylı bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum.bir arkadaşımın 2007 model honda civic marka aracına taktırmayı dşünüyoruz.fiyatı 1100 euro.sizce diğerleri ile arasındaki fark bu paraya değermi?teşekkürler.

Bu markayı ilk defa senden duydum taktıracaksan piyasada yaygın ve yedek parça sıkıntısı olmayan lpg taktırmanızı öneririm. Bide lpg'den ziyade takan usta çok önemli ustalıkla alakası olmayan birine taktırmayın en kalitelisini taktırsanız sorun yaşarsınız.
landi renzo, brc, lavato öneririm. :)

Teleflex , yeni bir sistem sanırım, bende gazete de reklamlarını görmüştüm

Buğra'nın gt de vardı yanlış hatırlamıyorsam ona bi sorun görüşleri ne yönde.

http://www.opelim.net/forums/search.php?searchid=1012429

Bu linkten forumdaki ilgili bilgilere bakabilisin, lpg forumlarında v.s. daha geniş bilgi vardır.
Benim bildiğim, kaliteli olduğu ama yedek parça ve takılacak yer konularını bulunduğun yere göre tekrar değerlendirmen gerekebilir.

o parayı veriyorsan mutlaka Prins taktrır...

prinsle birlikte üretilen en iyi lpg kitlerinden biri.manifolda hortumla değil direk enjektörleri bağlıyorlar.aradaki fiyat farkına değer kesinlikle.piyasa malı ürünlerle kıyaslanamaz bi marka.
lpg konusunda çok araştırma yaptım önceki aracım için.bilinen markalardan memnun olan çok arkadaş var.ama aslında lpgde yaşanan biçok sorundan bahsedilmiyor gibi geliyor bana.özellikle hava soğuyunca lpg sistemleri yazın yapmadığı tepkiler gösterebiliyor.
lpg uygulatacaksanız teleflex veya prins derim ben.

öncelikle herkesin ilgisine teşkkür ederim.ben kendi astramda lavato kullanıyorum.açıkcası hiç sorunsuz diyemem.ancak güç kaybı hiç yaşanmıyo yada benzindeki gibi gidiyorda diyemem elbette.bu markayı sıfır honda civic alan bir arkadaşım için araştırıyoruz.2007 model honda civic.arac 40 bin ytl civarında bir fiyata alındı.bazı insanlar o fiyata araba alınıp LPG takılırmı diyorlar.ancak bence insan hayatından daha değerli birşey olmadığı için yılda yapacağı ekonomiyle evine çoluğuna çocuğuna katkı sağlayacağı kanaatindeyim.üstelik sevris araca 6 yıl garanti vermiş.zaten 2 senesi geçti.bundan sonra garantisi bozulacağı için yetkili servislerede giremeyecek(LPG li araçlara servis hizmeti vermiyolarmış) bu nedenle yetkili servis kazığını yemektende kurtulmuş olacak.

Şimdi kendisi aracına çok düşkün olduğu için (hepimiz gibi) ve pahalı bir araç olduğu için üstelik elektronik aksamı fazla olduğu için biraz endişeli.bu teleflex markası Oktay arkadaşımızında dediği gibi manifolta hortumla değil,benzin enjektörlerinin hemen arkasından direk LPG enjektörlerini monte edilmesinden ibaret.bu şekilde yapılan montajlarda, bilinen klasik marka ve yöntemlerdeki enjektör şıkırdamasını duymuyosunuz.en önemli tarafı yakıttan tam verim alınabilmesi ve motor performansının klasik yöntemlere göre çok az düşüyo olmasıymış.hatta iyi işçiliklerde trefle marka LPG taktıranlarda benzinden daha iyi duruma geldiğini söyleyenler var (!!!) çeşitli forum sitelerinde. Bu arkadaşım İstanbulda ikamet ediyor.teleflex marka sistemi ankarada istanbul yolunda tunalı diye bir firma takıyormuş.oldukca kurumsal ve işini bilen bir ekip gibi duruyorlar.eğer aklımıza yatarsa buraya gelip taktıracak.bende ilk fırsatta yerlerini görmeye gideceğim yüzyüze konuşacağım.edindiğim fikirleride burda paylaşacağım.

Prins markasınıda duydum ancak kim nerde takar klasik yöntemlerden farkı nedir bilmiyorum.mesela teleflexle prins i karşılaştırdığımızda aradaki farklar nelerdir onlarıda öğrenmek isterim bilenlerden.seçeneklerimiz arasına bu prins i de alırız böylece.şimditen teşekkürler paylaşımlarınız için.

Son düzenleme:
Yaklaşık olarak 6 aydır kullanıyorum ve çok memnunum.Eğer aracınızın motor bölmesi müsait ise lpg sisteminin takılı olduğunu anlamak mümkün değil.Benim aracımda maalesef mümkün olmadı,malum 2.5 d eki yer darlığı.Enjektörler kesinlikle sessiz zaten taktırmadan önce mutlaka montajı yapılmış bir aracı görün ve dinleyin hak vereceksiniz.Ben hiç performans kaybı yaşamadım.Tek dezavantajı ben ilk defa lpg sistemli araç kullanıyorum depo daki yakıtın miktarının benzin gibi takip edilememesi.Ama sonradan tanıdığım çoğu kullanıcıda aynı sorunun kendilerinde de olduğu yönündeydi.Ben tavsiye ederim İstanbul da yaptırdım benim yaptırdığımda Anadolu yakasında tek bayisi vardı Tunalı nın onlar referans olunca taktırdım yoksa Ankara ya gidecektim.Ama şimdi yalnış bilmiyorsam Tunalıyı bence arayın onların Hollanda da eğitim almış bir mühendisleri var ilk montajlrı Ankara da yapan kendisinin İstanbul da servis açtığını duydum bence araştırın Ankara ya gitmesine gerek kalmayabilir arkadaşınızın.

teşekkürler cevabınız için.siz Tunalıyamı yaptırttınız istanbulda?

Geri