öncelikle herkesin ilgisine teşkkür ederim.ben kendi astramda lavato kullanıyorum.açıkcası hiç sorunsuz diyemem.ancak güç kaybı hiç yaşanmıyo yada benzindeki gibi gidiyorda diyemem elbette.bu markayı sıfır honda civic alan bir arkadaşım için araştırıyoruz.2007 model honda civic.arac 40 bin ytl civarında bir fiyata alındı.bazı insanlar o fiyata araba alınıp LPG takılırmı diyorlar.ancak bence insan hayatından daha değerli birşey olmadığı için yılda yapacağı ekonomiyle evine çoluğuna çocuğuna katkı sağlayacağı kanaatindeyim.üstelik sevris araca 6 yıl garanti vermiş.zaten 2 senesi geçti.bundan sonra garantisi bozulacağı için yetkili servislerede giremeyecek(LPG li araçlara servis hizmeti vermiyolarmış) bu nedenle yetkili servis kazığını yemektende kurtulmuş olacak.
Şimdi kendisi aracına çok düşkün olduğu için (hepimiz gibi) ve pahalı bir araç olduğu için üstelik elektronik aksamı fazla olduğu için biraz endişeli.bu teleflex markası Oktay arkadaşımızında dediği gibi manifolta hortumla değil,benzin enjektörlerinin hemen arkasından direk LPG enjektörlerini monte edilmesinden ibaret.bu şekilde yapılan montajlarda, bilinen klasik marka ve yöntemlerdeki enjektör şıkırdamasını duymuyosunuz.en önemli tarafı yakıttan tam verim alınabilmesi ve motor performansının klasik yöntemlere göre çok az düşüyo olmasıymış.hatta iyi işçiliklerde trefle marka LPG taktıranlarda benzinden daha iyi duruma geldiğini söyleyenler var (!!!) çeşitli forum sitelerinde. Bu arkadaşım İstanbulda ikamet ediyor.teleflex marka sistemi ankarada istanbul yolunda tunalı diye bir firma takıyormuş.oldukca kurumsal ve işini bilen bir ekip gibi duruyorlar.eğer aklımıza yatarsa buraya gelip taktıracak.bende ilk fırsatta yerlerini görmeye gideceğim yüzyüze konuşacağım.edindiğim fikirleride burda paylaşacağım.
Prins markasınıda duydum ancak kim nerde takar klasik yöntemlerden farkı nedir bilmiyorum.mesela teleflexle prins i karşılaştırdığımızda aradaki farklar nelerdir onlarıda öğrenmek isterim bilenlerden.seçeneklerimiz arasına bu prins i de alırız böylece.şimditen teşekkürler paylaşımlarınız için.