Tekrar ABS sorunu

DogukanGeyik

Kayıtlı Kullanıcı
44-Malatya
Herkese iyi forumlar başlıktada bahsettiğim gibi ABS sorunum yeniden baş göstermeye başladı daha önce sensörleri ve soketleri sprey ile temizlemiştik sorunum çözülmüştü ne yazikki benim için geçici bir çözüm olmuş aradan 1 hafta geçmeden tekrar Abs ışığı yandı ve tekrar Km göstergem çalışmamaya başladı bende tekrardardan ustaya gittim ve ustada beyinden kaynaklanıyordur söktürüp tamir ettirmek lazım dedi bende sök dedim sökerim ama bu şekilde arabaya binemezsin araba burda yatsın tamir ettirince takarız dedi bende arabamın sanayilerde çürümemesi için malzemeleri ustadan aldım evin önünde Abs beynini kendim söktüm daha sonra güzelcenede bir temizledim .
u6rv6.jpg

u6rwb.jpg

u6rx0.jpg

Şimdi Cengiz elektronik diye bir yer buldum Emre Ünan arkadaşımın desteğiyle adam 3 yıl garanti veriyor ama dükkanın görüntüsü tamirciden çok teyip tamircisine benziyor buyrun linki CENGİZ ELEKTRONİK, ANTALYADA OTO BEYİN, ANTALYADA ABS BEYİN TAMİRİ, - Antalya İş Rehberi
Yinede gideyimmi dersiniz çok kararsız kaldım malesef diğer beyin tamircileri garanti bile vermiyor bende kararsız kaldım ayrıca malum abs beynini sökünce motorda fren hidroliğide kalmadı beyni tamir ettirdikten sonra hidrolik yağı olarak orjinalden şaşmayayımmı yoksa başka önereceğiniz marka varmı şimdiden çok teşekkürler .

geçmiş olsun fiyat almışsındır umarım genelde beyin tamircileri teyp veya uydu alıcısı tamircisi oluyor :) gayet normal.

Biz beyin dedik ama insan bir ümit gene akü sök, tak sprey, dua vs. düzelmesini bekliyor. :) Dükkanın görüntü kötü aynen ama çoğu yer aynı durumda. Tanıdık iyi elektronikçin varsa o da yapar. Soketin yolları kalkıyor.

geçmiş olsun fiyat almışsındır umarım genelde beyin tamircileri teyp veya uydu alıcısı tamircisi oluyor :) gayet normal.

Çok sağol :) genelde bütün işlerimi kendim evin altında hallettiğim için sanayi tarafına pek yolum düşmüyor bu konularda biraz tecrübesizim fiyat olarak 100 ila 200 lira arası diyorlar

benim vectra b debeyin arızası vermişti lakin km göstergem hiçbir zaman çalışmamazlık yapmadı astra g kullandığımda da yine beyin arızası vardı onunda km göstergelerinde sıkıntı yoktu tamir ettirdik arızalar gitti ama abs beyni ile km göstergesinin arasında nasıl bir bağlantı var onu çözemedim beyin yapısı olarak astra g vectra b lerdentigralar da farklı bir sistem olabilir die düşünüyorum.

Son düzenleme:
benim vectra b debeyin arızası vermişti lakin km göstergem hiçbir zaman çalışmamazlık yaptı astra g kullandığımda da yine beyin arızası vardı onunda km göstergelerinde sıkıntı yoktu tamir ettirdik arızalar gitti ama abs beyni ile km göstergesinin arasında nasıl bir bağlantı var onu çözemedim beyin yapısı olarak astra g vectra b lerden farklı tigralar da farklı bir sistem olabilir die düşünüyorum.

Bende öyle düşünüyordum geçen haftaya kadar ama sol tarafta abs poryası varmış km göstergeside oraya bağlıymış abs beyni bozulunca dolayısıyla oda gitti ayrıca dikkatimi geçen bir şey oldu Abs beyni Bosch marka acaba daha önce değiştirdilermi yoksa orjinallerini Boschmu üretiyor bilemedim bu arada fren hidroliği konusunda orjinalmi alayım başka önereceğiniz marka varmı arkadaşlar ?

Arkadaşlar yorum yokmu ya :(

dot 4 mobil kullanıyorum tavsiye ederim fiyatıda uygun

Abs li araçlar için uygun olan frenyağı zaten dot 4 dür

Dot 4 olarak geçen bir sürü marka var hangisini kullanmalıyım fiyat-kalite aralığında

Geri