Tekrar ABS sorunu

Neyse arkadaşlar kendim iyi kötü gözlemlerimi yptım yinede teşekkürler

Abs konusunda daha ilk mesajında sorunu belirttik ama işte bir ümit bekledin, birşeyler denedin, dene mecbur yolu tuttun, geçmiş olsun.

Akü konusunda ise tercih sıralamam Ac Delco, Delphi, Varta, Mutlu şeklinde. Bosch a karşı ön yargım var sarjlı el aletlerinden dolayı.

benim bosch akü 1 senede bozuldu, şarj tutmaz hale geldi...

Bunu satan kişi samimi olduğum birisiydi ve bugüne kadar alan kişilerin şikayetçi olmadığını söyledi bende açıkcası alman malı sonuçta birde Bosch üretmişse boş değildir dedim :) ayrıca zaten amper olarak orjinal ampere çok yakın 60 amper aldım eski aküm 66 amper Çelikti ve hiç memnum kalmamıştım 1-2 kere sarj bile ettirmiştim açıkcası yerli mallardan Mutlu akü iyidir dediler hatta mutlu al falan pişman olmazsın 5 senedir kullanıyom diyen vardı ama ha Çelik ha Mutlu bence kalitede çok bişey değişmez gibime geldi ayrıca bir bilgi daha öğrenmiş oldum bazı bayiler beklemiş aküyü satıyolarmış normalde akü fabrikadan çıkıp 2-3 ay bile beklese kendi kendini yemeye başlıyormuş benim aldığım akü daha geleli 1 hafta olmuş o yönden sıkıntım yok belki sizin taktığınız aküde beklemiş akü ise sorun yaratmış olabilir

Geri