Tekliyor

Lovestory

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Arkadaşlar bı kaç gundur aracımda gaz gectikten sonra 2 ve 3 fitese gecince hani benzin biterde teklemeye baslarya aynı oyle oluyor yazdan ayagımı çekip tekrar basınca duzeliyor çözemedim servise götürdüm bi şey bulmadılar normal araçta bi arıza yok diyorlar ama sorun hala devam ediyor:(

Son düzenleme:
Farklı bir bobin ile deneyin birde. LPG'li araçlarda bu tip arızalar genellikle bobinden kaynaklanır. Buji ve buji kablolarıda etken tabi.

buji ve buji kablolarına bir baktırın derim aldığınız gazda etken...tabiki..

aynı sorun gazda iken benim aracımdada yapıyor bujilerim yeni ateşleme bobinimde yeni gaz ayarıda iyi otobanda giderken laptopla ölçüm yaptılar ama bişi bulamadılar :D bnmkinde sadece 2800 ile 3200 devirlerde ayağını gazdan çekince yapıyor demekki gazlı olan opellerin genelinde yapıyor bu silkelemeyi :S

Gaza basarken bir sıkıntı yok ve sabit bir hızda ayağınızı gazda çekip aracınızı o süratte tutmaya çalışırken araba tekliyorsa tek suçlu bobindir.

aynı durum benim araçta da vardı araç lpg yı çiğ yakmasından kaynaklanıyor bu da lpg regülator sıcak su baglantısından kalorıferi orta konsoldan sıcak konuma getirin bır süre test edin sorun kalmayacaktır..

aynı durum benim araçta da vardı araç lpg yı çiğ yakmasından kaynaklanıyor bu da lpg regülator sıcak su baglantısından kalorıferi orta konsoldan sıcak konuma getirin bır süre test edin sorun kalmayacaktır..

lpg mi taktın makinaya nasıl kıydın beya... :)

soner kardeşim dediğin mantıklı olabilir denemeleri yazın yapmıştım ben.. merak ettim deneyim sonucu yazarım buraya ;)

denedim ama yazamamıştım birşey farketmedi gene aynı sallamayı yapıyordu ta ki aracımı mantzelleyene kadar şimdi çok iyi maşallah tık yok :D k. bakmayın arkadaşlar biraz geç oldu..

Aynı sorun uzun zamandır bende de var genellikle araç soğuk iken yapıyor sonra düzeliyor kaç yere göstrediysemde çözümünü bulamadılar. Bir arkadaşımız bobinden demiş ama oda değil, geçen aracım arıza verdi ve hata bobin arızalı olduğu tespit edildi değiştirdim maalesef ayını sorun devam ediyor, alıştım artık bu şekilde kullanıyorum.

Geri