tekleme ve stop etme sorunu

james_ümit

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
arkadaslar aracımda malesef kötü akaryakıt sonucunda oluşan tekleme ve stop etme sorunları mevcut.özel servise gidip egr,boğaz kelebeği temizlettim ve bilmiyorum kötü benzinden dolayımıdır ateşleme ünitesi de bozulmuştu o da değişti,bunun yanısıra benzin filtresi falan da değişti.araba hala stop ediyor ve rölantide dalgalanma mevcut buna nasıl bi çözüm bulucaz üstadlar artık valla arabadan soğudummmm ....

Benzinden olduguna eminmisin???Roland ayarlayicisina baktir...atesleme kaplolarin kontrol ettir,Ariza isigi yaniyormu?birde önemli alcak basinc hortumlari var ince onlar yerinden cikik mi veya yirtiklik kopukluk varmi...Vallaha kardesim öyle olasiliklar varki araci görmeden... zor

bence carbon clean vakti gelmiş...:D:D

semia dediklerine de bi baktıralım vallaha olmadı carbon clean a kadar yolu var arabadan soğudum yaaa.çok teşekkürler fikirleriniz içinnnn

kötü yakıt enjektörleri tıkamış olabilir bosch servise götür orda temizleyip basıcını filan ölçüyorlar

(arkadaslar aracımda malesef kötü akaryakıt sonucunda oluşan tekleme ve stop etme sorunları mevcut.özel servise gidip egr,boğaz kelebeği temizlettim ve bilmiyorum kötü benzinden dolayımıdır ateşleme ünitesi de bozulmuştu o da değişti,bunun yanısıra benzin filtresi falan da değişti.araba hala stop ediyor ve rölantide dalgalanma mevcut buna nasıl bi çözüm bulucaz üstadlar artık valla arabadan soğudummmm ....)

Ümit Bey bu işlemleri hangi özel serviste yaptırdınız, aldığınız kötü yakıt ne markaydı?

efe dostum eski samsun otogar yakınındaki büyük sanayide opsel (özel servis) var anayola çok yakın yoldan giderken görünüyo genelde oraya gidiyorum ve memnun ayrılıyorum.biliosun kirazlıktaki yetkili servise allah düşürmesin ...aldığım kötü akaryakıtıda petrol ofisinden almıştım uzunyoldayken artvin hopada petrolün adı da koyuncular petrol. 1 aydır petrol ofisinin müşteri hizmetleri ile uğrasıorum en sonunda bu petrolden numune alıp innceleme yapıp mail attılar yakıtımız standartlara uygundur die .ama saat gibi çalışan araba nedense ordaki benzinden sonra bu sorunları vermeye başladı.bundan sonra petrol ofisinin yanından geçmem vala .........

Aynı kötü yakıt olayı yaz tatilinde benimde başıma geldi.Bende Ankarada shell den almıştım.Arabayı alalı 1 ay olmuştu, aracın düzenini tamamen bozdu, daha sonra öğrendim yakıtın bozuk olduğunu öğrendiğim anda yetkili servise götürüp yakıttan dolayı arıza olduğunu tespit ettirseymişim elimdeki benzin slibi ile aldığım bayiye masrafları karşılatıyormuşum, eğer bayi kabul etmezse mahkeme yoluyla bayiden tüm masraflar alınıyormuş, bundan sonra aklında bulunsun, tanıdığım birisi 2009 model arabasına arızalı yakıttan dolayı 4500 TL. lik masrafı bayiye karşılattı.

vallaha dostum ben uğrasmak istemiom artık bunun öbür tarafıda var :) saka bi yana artık şaşırdık nerden benzin alacağımızı şimdiye kadar bi 500 tl masrafım oldu onu değiş bunu temizlet falan arık yapacaz bişeler astra hastasıyım arabaya satacak değilim olan oldu bizim masraf 1000 tl yi bulur.

Geri