Tekleme - Ateşleme - Bobin ?

Kemalyanal

Kayıtlı Kullanıcı
Bilgi Girilmemiş
Aracım 2001 Model Astra Comfort 16V

Araçta 2 aydıe tekleme ve gaza geç tepki verme problemi vardı.
Bilgisayara bağlattık ateşleme hatası yazdı.
Bobinden dedi usta . Yeni Bobin taktı denedik problemden eser yoktu. (garantili) aldık bobini. 3 gün geçmişti ki giderken aniden bi tekleme ve arıza lamabası yandı . bi kaç kere aynen oldu son olarak stop etti. çalışmadı ateşleme hiç yapmıyordu. Allah'tan eski bobini vermemiştik onu taktık çalıştı ama malum teklemeler devam ediyor.

hoşgeldin. öncelıkle kendını uye arsıvınde tanıtmalısın

Bugün tekrar ustaya gidecem gitmeden bir öneri sunarsanız memnun olacam..

saygılar.(Kendimi tanıttım..)

Yeni bobin takıldı şimdilik bir problem kalmadı..

kaç paraya taktırdın bobini???

kırıkkalede ustamı var yaww??
sen ankarada goster arkadasım..........
cankaya opel turna opel var oyle deneme yanılma yoluyla olmaz o işler.
75km yol ankara

Aracım 2001 Model Astra Comfort 16V

Araçta 2 aydıe tekleme ve gaza geç tepki verme problemi vardı.
Bilgisayara bağlattık ateşleme hatası yazdı.
Bobinden dedi usta . Yeni Bobin taktı denedik problemden eser yoktu. (garantili) aldık bobini. 3 gün geçmişti ki giderken aniden bi tekleme ve arıza lamabası yandı . bi kaç kere aynen oldu son olarak stop etti. çalışmadı ateşleme hiç yapmıyordu. Allah'tan eski bobini vermemiştik onu taktık çalıştı ama malum teklemeler devam ediyor.
arıza kodu p0301 302 303 304 bunlardan biri ise bobin değiştiğin de tekrar hata kodu verirse silindir kapağı sökülecek çok fazla kurum bağlamış demekki yanma odası, siboplar açık kalıyor bazen bu da tekleme yaptırıyor

arkadaşlar daha bugün aynı problemlerden götürdüm aracımı bilgisayara bağladılar bobin hatası verdi. :) 200ytl orjinal üstünde delphi yazıyordu.. bundan 15 gün öncede egr sorunu yaşadım temizlediler taktılar ondan sorun yok ama sanırım yakın bir zamanda yine problem açacak.. klasik sorunlar yanii

bu arada arkadaşlar carbon clean yaptırın 20.000 km de bir böyle sorunlar yaşamazsınız

yaptırıcam bakalım...arada benim arabada tekliyor ..her zaman yapmıyo ama..

Geri