Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aracım 2001 Model Astra Comfort 16V
Araçta 2 aydıe tekleme ve gaza geç tepki verme problemi vardı.
Bilgisayara bağlattık ateşleme hatası yazdı.
Bobinden dedi usta . Yeni Bobin taktı denedik problemden eser yoktu. (garantili) aldık bobini. 3 gün geçmişti ki giderken aniden bi tekleme ve arıza lamabası yandı . bi kaç kere aynen oldu son olarak stop etti. çalışmadı ateşleme hiç yapmıyordu. Allah'tan eski bobini vermemiştik onu taktık çalıştı ama malum teklemeler devam ediyor.
selam arkadaşlar bendede 2004 astra enjoj var. arabam tekleme yapıyo hem benzinde hem lpgde bazen kalkışlarda araba öne yığılıyo ani fren yapmış gibi ve mesela 2. viteste yavaşça giderken gazdan ayağımı çekip tekrar basınca araba silkeliyo bi müddet tekrar çekip basıyorum düzeliyo. gaz kelebeği temizlendi carbon clear yapıldı. kastamonudaki bosh servisi baskı balata değişcek dedi. samsuna servise götürdüm opele orda pek yapmadı bunda bişey yok dedi napcamı şaşırdım yolda seke seke gidiyorum resmen bi yardımcı olacak arkadaş yokmu
Aynı şikayetler bende de var Gökhan. Birebir tarif etmişsin bende arabaya tün atiker tüp taktırdım tüpte bu sorun daha fazla olmaya başladı. Daha öncesinden usta ateşleme bobininden demişti dün onuda değiştirdim (delphi 175 tl) bi sorun kalmadı özellikle 1000 devirde 2. viteste defalarca denedim eser yok. Yanlız bu sabah arabama bindiğimde çok hafiften yapar gibi oldu benide korkuttu bilmiyorum belki soğuk die olmuştur inşallah ondan değildir.
ARkadaşlar bende tüpü taktırdıktan sonra arabayı ilk çalıştırdığımda kalkmadan, arada sırada motor titriyor böyle bir şikayetiniz varmı acaba?
Var tabi olmaz olur mu aynen bende de titriyo bende gaza biraz daha fazla yükleniyom.