Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selamlar benim eski aracımın aynısına sahipsiniz.. motor kodu X14SZ corsa 1.4 8Valve Corsa..
Şimdi öncelikle size tavsiyem lpg dönüşümünde tercih edeceğiniz sistem üzerine olacak. Tek nokta enjeksiyonlu olan LPG dönüşüm sistemini ben kendi aracıma uyguladım ve kmdeki yakıt sarfiyatı bu araçta o zamanın fiyatları ile 0.11 i çarpın kuruş değerini verecektir. yani şuan lpg 1.43TL ise 1.43*0,11=0,157TL 15.7 Kuruş yakacaktır aracınız. Yakıt sarfiyatı bu şekilde oluyor.
şuan 2.0 vectra ile aynı yakıyorum
Birde performansa gelelim en sevdiğim yerde burası.. Şimdi araç 60hp di yanılmıyorsam ve benzinde vasat sayılmayan bir performansı var gelgelelimki lpg de bu o kadar kötü oluyorki siz sıkıştırdıkca o gitmiyor. Ben rampalarda şahin doğandan sellektör yemekten bıkmıştım. resmen gitmiyor araç. Heleki biraz sıkıştırıp harareti 90 ve üzerine alırsanız bittiğinizin resmidir
Benden size tavsiye o araca lpg taktırmayın.. İllaki taktırcam diyorsanız sitemizde K@dir nickli üyemizin lpg dönüşüm firmasında yaptırmıştım ben mükemmel işçilikleri var kesinlikle tavsiye ediyorum..
saygılar..
BİR ARKADAŞIMLA AYNI İSME SAHİPSİNİZ MESLEĞİNİZİ ÖĞRENEBİLİRMİYİM?
aracınızda distiribütör varmı; bu mototrların distüribitörsüz olanlarında lpg de iken stop edince ters çalışma sorunu olabiliyor; ona göre taktırdığınız yer çok güvenilir bir yer olmalı ve kaliteli bir kit taktırmalısınız; fiytının 350 tl ile 600 tl arasındadeğişiyor markasına göre bildiğim kadarıyla..
bendede 96 otomatik swing vardı. rampalarda aşırı bir bayılıyordu, belkide otomatik olmasındandı bilmiyorum. ama MADEN1907'nin dediği gibi lpg işine pek girmeyin derim. ama benzindede maalesef 1.6 16v kadar yakar o motorlar