tecrübeli arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bulunduğun ildeki Opel servisinin referans olduğu bir yer işini görür bence ..

montajını yapacak ustan inşallah iyi olur ;)

bu kadar mesajın üstüne taktırmasak olmaz sanırım:) hayırlısı şans kısmet işi

günlük 100 km iyi yol bence taktır derim.daha önce vectra 97 GL vardı bende atiker taktırdım 3 yıl bindim sürekli uzun yol yaptım çok şükür tık demedi bence atiker arabana yeterli çok fazla para verme .hem okadarda kötü bir marka değil kullananların yorumlarına ve tavsiyelerine bak sen bilende konuşuyor bilmeyende ben 3 yıl kullandım çokta memnun kaldım.performansta değişme olmuyor diyenlerede inanma sakın herzaman 1 vites geridesin özellikle rampalarda.hiç stop etme sorunu yaşamadım ben.araban yüksek model olsa tavsiye etmem ama sana uyar...

günlük 100 km iyi yol bence taktır derim.daha önce vectra 97 GL vardı bende atiker taktırdım 3 yıl bindim sürekli uzun yol yaptım çok şükür tık demedi bence atiker arabana yeterli çok fazla para verme .hem okadarda kötü bir marka değil kullananların yorumlarına ve tavsiyelerine bak sen bilende konuşuyor bilmeyende ben 3 yıl kullandım çokta memnun kaldım.performansta değişme olmuyor diyenlerede inanma sakın herzaman 1 vites geridesin özellikle rampalarda.hiç stop etme sorunu yaşamadım ben.araban yüksek model olsa tavsiye etmem ama sana uyar...

Performansta hissedilir düşüş olmaması gerekiyor.En azından benim aracımda yok.İstediğiniz zaman deneyebilirsiniz, rampada v.s. benim aracımdaki kit atiker değil ama...

zaten taktırmaktaki çekincem de oydu.neredeyse full rampa çıkıyorum.ve sonra iniyorum.istop etme durumları ya da rampa çıkamama durumları beni büyük tehlikeye sokar zira 3 kişi daha taşıyacağım.şu ara 5 gün daha dizel araç arıyorum takas için eğer bulursam zararına takaslıcam çünkü maddi açıdan kapanır diye düşünüyorum malum dizeller çok az yakıyor

performans falan hiç kafanı takma brc prins gibi bi marka taktır bide gazını aygazdan al canavar gibi olur araban

Geri