tecrübeli arkadaşlar

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan onder83
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
günde 100km ediyorsan hiç düşünmeden taktır. Markaya gelince markadan çok usta önemli! Buna dikkat et

abi haklısınız da bu ustaya nasıl dikkat edicem ben..burda yabancıyım öğretmenim kimseyi tanımam ki..soruyorum az çok herkes iyi diyo hepsine atiker ustalarına da

İyi usta iyi kit Taktır gitsin günde 100km az değil ;)

eğer takan yer işini bilmiyorsa BRC de olsa sorun yaşarsınız. kardeşimin 2002 corsa 1.4 16v sinde Atiker var 2 yıldır kullanıyor ve çok memmun. performansta da hiçbir problemi yok

Elbette taktır. Aman taktırdığın yere çok dikkat et, özenle iş yapan ve işinin ehli bir yer olsun.

araştırma yaparsın eldeki mevcut imkanlara göre en iyi yer en iyi usta hangisi ise ona taktırırsınız

ustacım hiç düşünmeden taktır vectra aracımda brc kullanıyorum (b kasa 136hp) performnace açısından hiç birşey değişmiyor ecotec motor kabullenmesi mükemmel bn hiç sıkıntı yaşamadım brc den çok memnunum gaz ankarada litresi 1,60-1,80 arası aracım şuan 154kr yakıyor akış metren sağlam sa hiç korkmadan taktır eğer sıkıntı yaşarsın dien olursa bni arasın:D brc ise problem yok aracın motor durumu genel olarak iise bnce hiç düşünme
Bu arada taktıralı 3 sene oldu bılgıne

Bence vectra lpg de sıkıntı yapmıyor neden derseniz benim lpg kiti toplama milanonun en eski beyni var sıralı lo gas yazanından enjektör farklı regülatör başka marka aldım alalı bi kez ayar yaptırmadım banamısın demiyor kit doğru düzgün montaj edilsin doğru yakıt ile kullanılırsın sıkıntı çıkarcağını sanmıyorum:)

abi haklısınız da bu ustaya nasıl dikkat edicem ben..burda yabancıyım öğretmenim kimseyi tanımam ki..soruyorum az çok herkes iyi diyo hepsine atiker ustalarına da

Okulundaki arkadaşlarına sor. Elbet birinden birinin arabasında vardır kit. Ve az çok bilirler piyasayı... Okullarda çok dönmesi lazım araba muhabbetinin aslında.:)

Lpg taktırmayı düşünme taktır :) Ama gelgelelim arkadaşların dediği gibi iyi bir montaj olması gerekiyor.Bende brc var ve çok memnunum şükürler olsun.Taktırdıktan sonra çıkabilecek olası masrafları yazıyorum.

-Eskimiş buji ve buji kabloları lpg takıldıktan sonra kendini belli eder.
-Bobin arızası sık rastlanan bir arızadır
-Seyrek olarak görülsede(ben bağlantı kuramadım ama araştırdığım kadarıyla) vectra b lerde egzantirik ve krank devir sensörü arızası.
-Seyrek olarak görülsede, rolanti dengeleyicisi arızası...

Geri